El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Elena i els fills deixen en evidència Elionor i Sofia
  • CA

El rei Joan Carles segueix rebent visites. L’emèrit ja es troba a planta, el que ha facilitat que més familiars es desplacin fins a l’hospital Quirón de Madrid per visitar-lo i veure com evoluciona. L’últim comunicat mèdic resa que es troba la mar de bé, una bona notícia per als membres de la família reial. La reina Sofia era la primera en arribar aquest matí, poques hores després que marxés la infanta Cristina, que visitava el pare per sorpresa acompanyada per tres dels seus fills. La següent en anar-hi ha estat la infanta Elena, que ha acudit amb Froilán i Victoria Federica. No han volgut parlar amb els periodistes, dirigint-se directament a dins del centre sense parar-s’hi. 

Totes les mirades han anat al conjunt estilístic de la jove Marichalar, que s’ha convertit en una autèntica it girl. En aquesta ocasió ha optat per un abric fi en color gris sense mànigues, una brusa de màniga d’estil mosqueter, texans grisos i vambes blanques amb un detall lila. El seu germà, clàssic, ha lluït una americana blau marí, pantalons beix i sabates de vestir en marró. I la Infanta? Amb un conjunt total white, un abric llarg en beix i el seu inseparable barret a conjunt. Als peus, unes sandàlies d’espart en marró. 

Infanta Elena, Froilán i Victoria Federica visiten el rei Joan Carles Europa Press

Infanta Elena, Froilán i Victoria Federica visiten el rei Joan Carles /  Europa Press

Amb aquesta visita, la princesa Elionor i la infanta Sofia són les úniques netes que no han acudit a veure l’avi -a part del petit Urdangarin que es troba concentrat amb el seu equip d’handbol-. S’espera que ho facin avui, per això, el que farà les delícies dels fotògrafs. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa