El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Joan Carles abandona l’aïllament per anar a l’hospital
  • CA

Aquests últims dies, el rei Joan Carles ha estat protagonista de notícies d’arreu del món. Malgrat la polèmica, l’emèrit optava per continuar amagat i no donar la cara, Reclòs a Palau des que comencés el confinament per la crisi del coronavirus, no s’havia deixat veure en cap ocasió… fins ara, precisament el dia en el qual el Congrés rebutjava investigar els seus negocis tèrbols durant la construcció de l’AVE a La Meca. Ha abandonat l’aïllament per acudir a l’hospital, tal com informa la revista ‘Semana‘ que l’ha enxampat a les portes d’una clínica.

Acompanyat del seu personal de seguretat, l’han vist amb mascareta i complint les mesures de seguretat. El cotxe oficial el deixava tot just davant del centre, l’escenari de la seva primera sortida des que comencés l’estat d’alarma. 

Informen que la visita a l’hospital tenia com a objectiu realitzar una revisió, segurament per veure com evoluciona un any després de l’operació cardíaca en la qual van implantar-li tres bypass coronaris. 

El rei Joan Carles / Europa Press

Quan s’està especulant amb un possible exili de l’emèrit a la República Dominicana, els paparazzi fan guàrdia per enxampar-lo sortint de casa rumb a l’aeroport. La Casa Reial no ha anunciat què té previst fer Joan Carles aquest estiu, si s’unirà a la seva dona a Mallorca o si es quedarà a Madrid per intentar fugir dels fotògrafs. El que volen deixar clar és que Joan Carles es seguirà cuidant per intentar no contagiar-se de coronavirus, el que podria ser fatal a la seva edat i amb un estat de salut tan delicat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa