La Zarzuela farà fora de casa el rei Joan Carles: “És un moment dramàtic”

Jaime Peñafiel ha fet les delícies dels teleespectadors de ‘Todo es mentira’ amb una informació bomba. El cronista reial ha intervingut en directe amb el programa de Cuatro per comentar els últims escàndols del rei Joan Carles i les conseqüències que poden tenir. Ja fa dies que se sospita que el rei Felip ha pres una decisió molt contundent que suposarà l’atac definitiu contra el seu pare. De què es tracta? Peñafiel ha assegurat que aquest cap de setmana es publicarà un comunicat en el quall s’anunciarà que fan fora de La Zarzuela a l’emèrit.

“Aquest dissabte o diumenge trauran un comunicat de La Zarzuela en el qual diran que, donades les circumstàncies, el rei emèrit abandona La Zarzuela. Serà un comunicat i punt. No sortirà ningú a parlar”, afirma. Una informació que confirmava Juan Luís Galiacho i que Pilar Eyre havia deixat caure també. 

Jaime Peñafiel parla de l'emèrit a 'Todo es mentira'   Cuatro

Jaime Peñafiel parla de l’emèrit a ‘Todo es mentira’ / Cuatro

Després de l’escrit del passat mes de març en el qual Felip VI reconeixia els negocis tèrbols del seu pare, li retirava l’assignació i deia que renunciava públicament a la seva herència; aquest era el següent pas a fer. No hi haurà marxa enrere, un comiat i una humiliació que suposarà l’aïllament total de l’emèrit de la resta de la família.

Ara es creen moltes preguntes. On anirà a viure? I amb qui? S’ha especulat molt amb el seu exili a un país del Carib, però sembla que de moment està descartat. Podria viure a casa de la seva filla Elena, la seva fidel defensora, traslladar-se a Ginebra amb la infanta Cristina o bé buscar pis per Sanxenxo, la zona en la qual viuen els seus amics més pròxims. Peñafiel aposta per aquesta última opció: “Joan Carles hauria de marxar a Sanxenxo, a Galícia. És un moment dramàtic”.

Una altra de les incògnites és què passarà amb la reina Sofia. Serà exiliada juntament amb el seu marit? O la deixaran continuar a La Zarzuela com a ‘premi’ per no haver participat en els negocis corruptes de l’emèrit? Una opció seria que marxés a viure al palau de Marivent, a Mallorca. Però de moment sembla que no fan referència a ella.

La reina Sofia i el rei Joan Carles   Europa Press

La reina Sofia i el rei Joan Carles / Europa Press

Una intervenció de Jaime Peñafiel que envolta aquest cap de setmana de molta expectació. El cronista reial, però, es mostra afligit pel final del rei: “Joan Carles està malalt, abandonat per la seva pròpia família i sense el suport de ningú. El més trist és que el facin sortir de casa…”. 

Nou comentari