Montero: “Tinc fotos del rei Joan Carles despullat amb una dona molt famosa”

El rei Joan Carles està esquitxat per totes bandes. Des que la Fiscalia anunciés que l’investigarà per les comissions de l’AVE a La Meca, que els mitjans de comunicació centren els seus articles en els negocis tèrbols del rei emèrit. Mentre es parla d’un possible exili de Joan Carles per deixar enrere tota la polèmica, Risto Mejide ha convidat el paparazzi Antonio Montero a ‘Todo es mentira’ perquè expliqui com ha estat seguir l’emèrit tots aquests anys.

Va ser ell qui va aconseguir captar una fotografia de Joan Carles I despullat a bord del seu iot: “Em van dir que havien vist en pilotes al Rei, que estava amb la reina Sofia i mentrestant la infanta Cristina estava fent  topless. No estaven amb ell, però, ell estava sol a la coberta de dalt”. 

Després d’anys de perseguir-lo, ha aconseguit un munt de fotos compromeses de l’emèrit. El millor? Que hi ha moltes que li van censurar: “No tinc por, però sí que és cert que m’han passat coses molt estranyes. Vaig denunciar un succés i mai no he rebut cap notificació… M’han passat coses rares per fer fotos a l’emèrit”. 

La joia de tanta persecució són unes fotos de Joan Carles en les quals assegura que surt totalment nu en companyia d’una famosa. No s’ha atrevit a dir el nom d’ella, però de ben segur que aquesta bomba acaba sortint a la llum aviat. 

Una bomba reial que intentaran que exploti a ‘Sálvame’.  

Nou comentari