La princesa Corinna ha estat una peça clau en la revolució de la Casa Reial. L’amiga íntima del rei Joan Carles va sortir a la llum durant la controvertida cacera de l’emèrit a Botswana, quan van acudir junts a caçar elefants. Des de llavors s’han publicat un munt de detalls sobre la seva relació extramatrimonial, el que ha permès saber que la danesa ha mogut fils arreu de les monarquies per fer-se amb un lloc prestigiós.

En separar-se del seu exmarit s’ha quedat sense títol, el que ha provocat que s’iniciï una guerra entre ells. De fet, aquesta setmana hem sabut que l’ha denunciat. En concepte de què? Per haver creat un grup de Whatsapp per criticar-la. El més fort de tot és, per això, que un dels integrants és el rei emèrit. És a dir, que Joan Carles i l’ex de Corinna parlarien per un grup amb altres persones -entre els quals s’inclou l’organitzador de la famosa cacera de Botswana- en el qual es deixa verda a Corinna.

Princesa Corinna  Europa Press

Princesa Corinna /  Europa Press

Ella se n’hauria assabentat, per la qual cosa hauria posat en mans dels seus advocats el tema. Què pretén? Que obliguin a l’exmarit a tancar el grup perquè l’està difamant. I és que considera que és un “ingrat”, en aliar-se amb Joan Carles per iniciar una “campanya de desprestigi“.

Informalia‘ ha parlat amb l’advocada dels famosos, Teresa Bueyes, qui ha deixat clar que creu que Corinna s’ha equivocat… ja que és molt probable que perdi el judici: “Si es porta el cas a algun tribunal, prevaldrà el dret a la llibertat d’expressió. Són converses privades”. Guanyi o perdi, el que sembla clar és que el rei Joan Carles ja no la defensa… Se’ls ha acabat l’amor? O estan enfadats?

Nou comentari

Comparteix