El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bomba del cosí de Joan Carles: “La relació amb Corinna era tòxica”
  • CA

Continuen les emissions de ‘XRey’, el podcast en el qual familiars i persones pròximes al rei Joan Carles opinen sobre alguns dels moments més controvertits de la seva vida. Aquesta setmana ha estat el torn d’Álvaro d’Orleans, cosí de l’emèrit i el seu home de confiança durant molts anys. El tema de conversa? L’aventura de Joan Carles I i la princesa Corinna.

El cosí del rei Joan Carles era conscient d’aquesta relació extramatrimonial, tal com confessa en aquesta entrevista: “Estava al corrent de totes les amistats del Rei, com el cas de Corinna. Tenia les meves idees sobre això i no eren les més constructives. Era una relació que generava calfreds. Es va involucrar amb una passió molt forta. No sé com trobar les paraules correctes… D’alguna manera, la passió va deixar de ser normal. I mira, cadascú té la seva vida i fa les seves coses, però allò es va convertir en una cosa tòxica, des del meu punt de vista”.

Princesa Corinna i Joan Carles Europa Press

Princesa Corinna i el rei Joan Carles / Europa Press

Afirma, però, que no li va comentar al seu cosí per por a la seva reacció: “En aquell moment era iracund, colèric… Jo només veia Corinna, que era una persona molt capaç, amb un rei ple de característiques molt humanes. Era una combinació que em produïa calfreds. Em vaig adonar que allò podia acabar molt malament. Ho vaig comentar amb altres persones i totes em deien el mateix, que no es podia parlar al rei Joan Carles sobre allò”. 

Joan Carles havia perdut el control, ningú no li podia dir què havia de fer. I sempre he pensat en la reina Sofia. La seva situació m’ha causat un dolor molt fort perquè és una persona extraordinària. La vaig conèixer de molt jove i sempre l’he admirat”. Unes declaracions molt contundents que evidencien que la família era conscient dels grans problemes que podrien derivar-se de la seva aventura amb Corinna. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa