El rei Joan Carles torna a caure: forta ensopegada enmig del carrer

El rei Joan Carles s’ha sotmès a més de 20 operacions quirúrgiques en els últims anys. L’estat de salut de l’emèrit no és molt bona, el que es va evidenciar aquest estiu quan el van haver d’operar d’urgència per col·locar-li tres stent al cor. Això no impedeix que gaudeixi de la vida, especialment des que va retirar-se de la vida pública. La seva rutina ara es basa en anar a bons restaurants, participar en regates per Galícia, acudir als toros i anar de caça amb els amics.

El rei Joan Carles, als toros : Europa Press

El rei Joan Carles, als toros / Europa Press

Fa uns mesos el vam veure en un acte públic amb un blau a l’ull, la que van explicar que es devia a una ensopegada. El rei hauria caigut i s’hauria fet un cop contra una taula que li hauria provocat aquesta ferida al front. Doncs bé, ara ‘Vanitatis‘ treu a la llum que Joan Carles ha tornat a caure.

Fa pocs dies, el rei emèrit hauria espantat els seus amics en patir una forta caiguda contra el terra. Estava sortint del cotxe que l’havia portat fins al restaurant en el qual gaudiria d’un esmorzar entre amics quan va ensopegar i va caure a terra. El guardaespatlles hauria pogut minorat el cop, el que va impedir que les conseqüències fossin més greus. L’ensurt va ser gran, per això, ja que una caiguda d’aquestes característiques podria complicar la pròtesi que té al genoll. 

El rei Joan Carles s'ajuda d'un bastó   Europa Press

El rei Joan Carles s’ajuda d’un bastó / Europa Press

Des de la Casa Reial treuen ferro a aquesta nova caiguda, que torna a fer pensar que els problemes de mobilitat del rei emèrit segueixen empitjorant. Des d’aquesta última caiguda que segueix una sèrie de sessions fisioterapèutiques a La Zarzuela, una rutina que sembla que no pot abandonar. 

Nou comentari