El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’escena més humiliant de Joan Carles a Sofia: insults i banyes a la cara
  • CA

Pilar Eyre segueix sent un maldecap per a la família Borbó. La cronista reial ha tret a la llum un bon grapat d’anècdotes compromeses dels monarques, el que la corona però el converteix en ‘perillosa’. Gràcies a ella posem cara a moltes de les amants del rei Joan Carles, una llarga llista que ara suma un altre nom amb escena controvertida inclosa.

Què ha explicat ara? Eyre ha relatat a la seva columna de ‘Lecturas‘ un record que li hauria compartit Pitita Ridruejo abans de morir, el qual no deixa en bon lloc a l’emèrit. L’escenari seria aquest: l’aristòcrata estaria parlant de verges amb la reina Sofia en un dinar a casa d’Alessandro Lequio i Antonia Dell’Atte. El rei Joan Carles, al fons, estaria centrat en intentar lligar-se la model italiana. Així, sense cap mena de miraments tot i estar al davant mateix de les seves respectives parelles.

antonia dell'atte 2 europa press

Europa Press

En un moment de la nit, el Rei s’hauria enfadat en veure que Sofia i Pitita estaven parlant molt alt sobre aparicions en el palau d’El Escorial. Això no li permetia treure totes les seves armes de seducció, per la qual cosa hauria esclatat amb un sonor menyspreu a la seva dona: “Vols callar d’una punyetera vegada? No veus que aquesta boba s’ho creu tot?”, va dir referint-se a Sofia des de l’altre extrem de la taula – “des d’on estava coquetejant amb Antonia Dell’Atte, llavors casada amb Lequio”-. 

Un escrit que ha aprofitat per recordar l’última imatge pública del rei emèrit, durant la capella ardent de Rubalcaba. Per què? En deixar caure que el polític sabia molts secrets sobre Joan Carles: “L’últim servei que va prestar a la Corona va ser assegurar el tràmit parlamentari perquè el rei emèrit fos judicialment inimputable. Ai, quants secrets s’ha portat a la tomba l’il·lustre socialista”. 

Rei Joan Carles 2 Europa Press

Europa Press

El que més crida l’atenció, encara que ja no sorprèn, és aquest nou atac de Joan Carles a Sofia. Primer, per lligar amb una altra estant a la mateixa taula. Però, a més a més, per insultar-la i menysprear-la en públic. Què més haurà hagut d’aguant la reina Sofia…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa