El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Peñafiel: “Sofia ha plorat molt per culpa de les infidelitats de Joan Carles”
  • CA

‘Hormigas blancas’ ha centrat el programa d’aquest diumenge en la figura del rei Joan Carles. En el pitjor moment que travessa la Casa Reial, Carlota Corredera i el seu equip han volgut analitzar la vida i les polèmiques de l’emèrit. Entre els entrevistats, destaquen els noms de dos dels cronistes reials més populars: Jaime Peñafiel i Pilar Eyre. Un dels titulars els ha pronunciat, precisament, ell: “El rei Joan Carles va estar a punt de separar-se de la reina Sofia en dues ocasions”.

Es coneixia el seu intent de divorciar-se de Sofia quan la relació amb Corinna estava més consolidada, però qui va ser l’altra dona per la qual estava disposat a separar-se? Marta Gayá, el segon gran amor de Joan Carles. La seva amant mallorquina hauria posat el matrimoni dels emèrits “en gran perill”. Jaime Peñafiel està convençut que és ella qui més feliç l’ha fet, del que Sofia n’és conscient: “Un dia vam rebre una trucada de Casa Reial en la qual ens demanaven que deixéssim de parlar d’aquesta aventura perquè la reina Sofia no parava de plorar”. En aquest sentit, han recordat l’anècdota durant l’operació del càncer de pulmó de Joan Carles: “Quan Sofia va anar a visitar-lo a l’hospital, es va trobar allà a Corinna, per la qual cosa va marxar d’allà plorant”.

Jaime Peñafiel a 'Hormigas blancas' Telecinco

Jaime Peñafiel a ‘Hormigas blancas’ / Telecinco

Pilar Eyre, per la seva banda, s’ha centrat en la relació de Joan Carles i Corinna: “La gent que el coneix em diu que estava boig per ella. Em van explicar que durant un sopar, el rei no feia cas a reis del que es deia, només estava pendent d’ella. Ella sap tantes coses i té tants secrets, que té por que s’intenti acabar amb ella”. Considera que la relació entre ells era “massa absorbent“.

Sobre altres ‘amigues’ del Joan Carles, han comentat la curta aventura que va tenir amb Sara Montiel: “Només una nit o unes quantes hores d’amor”. Però també amb Bárbara Rey: “Ella ha estat la més discreta. Van estar uns quants anys junts, el que fa que estigui enfadada perquè a ella no li va donar res i Corinna, mentrestant, rebia 100 milions”. 

Pilar Eyre a 'Hormigas blancas' Telecinco

Pilar Eyre a ‘Hormigas blancas’ / Telecinco

Una llarga llista d’amants de la qual a poc a poc van sabent-se encara més detalls. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa