El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles de Borbó es retroba amb l’amant a Abu Dhabi

Joan Carles de Borbó viu en una luxosa urbanització d’Abu Dhabi des de fa una bona temporada, un paradís totalment blindat que impedeix als fotògrafs aconseguir-ne cap imatge. Aquest cap de setmana se l’ha pogut veure durant el partit de Rafa Nadal als Emirats Àrabs, moment en el que Telecinco ha revelat que l’equip de seguretat del monarca havia retingut el seu col·laborador Diego Arrabal per haver-lo fotografiat.

Això no ha impedit que el fotògraf hagi fet públiques unes imatges molt impactants en les que s’intueix la figura d’una dona molt coneguda a la premsa rosa: la de Marta Gayá. Què vol dir això? Clarament, que l’amant mallorquina de Joan Carles l’acompanya durant la seva estada al país àrab. En un primer moment pensaven que es tractava de la doctora personal de Joan Carles, però res més lluny de la realitat. L’empresària ha estat una de les amants més importants en la vida del Borbó, amb qui ha compartit més de 30 anys de vida. Juntament amb Corinna, moltes fonts properes a Joan Carles asseguren que ha estat un dels seus grans amors. El que no se sabia era que encara mantenien un contacte tan estret com perquè Joan Carles l’hagi convidat allà una temporada.

Les primeres informacions deixen caure que Marta no hauria acudit sola a visitar el seu amic especial. Ho hauria fet acompanyada de diversos amics de l’emèrit, amb els que haurien agafat un vol cap a Abu Dhabi per gaudir del partit de Rafa Nadal tots junts. Una excusa perfecta per a tornar a reunir-se amb ell després de molt de temps sense veure’s.

Els fotògrafs enxampen Joan Carles i Marta Gayá a Abu Dhabi / Telecinco

Resulta curiós que l’examant de Joan Carles l’hagi visitat a Abu Dhabi quan la seva dona, Sofia de Grècia, no ho ha fet. Una dona molt unida a l’emèrit que podria haver recuperat la seva amistat especial ara que ell travessa un moment complicat lluny de casa i de la seva família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa