Bomba a Telecinco: Anne Igartiburu també hauria estat amant de Joan Carles I

Pocs programes queden que no hagin parlat sobre les infidelitats del rei Joan Carles. La premsa dona per fet que ha estat amb centenars de dones, però només alguns s’atreveixen a donar noms i cognoms de les seves amants. ‘Viva la vida’ ha fet un recopilatori aquest cap de setmana i n’ha afegit una que ha deixat tothom amb la boca oberta.

Han parlat de Corinna, Marta Gayá, Bárbara Rey i Antonella Dell’Atte, però també donen per fet que ha estat amb Paloma San Basilio. Les novetats més sonades? Que afirmin que el rei emèrit hauria tingut una aventura amb Raffaella Carrà: “La cantant, actriu i presentadora italiana hauria tingut un affaire amb el monarca Joan Carles en els anys 70. Sembla que les arrels italianes agraden molt a l’emèrit”. 

'Viva la vida' posa cara a les amants més famoses del rei Joan Carles   Telecinco

‘Viva la vida’ posa cara a les amants més famoses del rei Joan Carles / Telecinco

Però això no és tot, i és que afegien un nom que ningú no s’esperava. Una autèntica sorpresa i bomba alhora: Anne Igartiburu. Diego Arrabal i Silvia Taulés donaven el titular: “Hi ha una periodista molt coneguda, molt guapa i no és Pilar Eyre. Té un cor molt gran…”, deien fent referència al seu programa a TVE ‘Corazón’ tot just després d’emetre imatges seves en un recull de diverses amants. 

Anne Igartiburu a 'Corazón'   Europa Press

Anne Igartiburu a ‘Corazón’ / Europa Press

En cas de confirmar-se, s’eixamplaria encara més la llista de persones conegudes que no s’han pogut resistir als ‘encants’ del rei Joan Carles. En tot cas es refereixen a relacions que haurien tingut lloc fa més de dues dècades, però no per això deixa de sorprendre. Tot un don Joan, això queda clar. 

Nou comentari