El rei Felip, a l’Uruguai sense Letícia després d’una trista pèrdua

Els reis Felip Letícia van enviar un comunicat a la família de Plácido Arango, un important empresari que va estar molt unit al monarca. Ell hauria estat un dels tutors del Rei, el que ara li torna a agrair en concedir-li el premi regne d’Espanya a la trajectòria empresarial in memoriam.

Felip VI presidirà l’acte d’entrega en el museu del Prado dimecres vinent tal com confirma l’agenda oficial: “Mai no oblidarem la seva humanitat, el seu compromís, la seva feina excel·lent i la brillant trajectòria empresarial i de mecenatge. Guardarem sempre un record especial de les ocasions que vam compartir, així com la lleialtat que sempre el va distingir”, escrivia el monarca.

Els reis Felip i Letícia, de la mà en un premi de periodisme   Europa Press

Els reis Felip i Letícia, de la mà en un premi de periodisme / Europa Press

De fet, Plácido Arango va ser president de la fundació Príncipe de Asturias des del 1987 fins al 1996, el que va millorar encara més la relació amb l’hereu a la Corona. L’acte d’entrega del premi serà molt emotiu i és probable que també compti amb la presència dels reis emèrits, que també estaven molt units a l’empresari.

L’acte tindrà lloc en una setmana molt internacional per a Felip VI, que divendres viatjarà fins a Uruguai per assistir a la cerimònia de transmissió de la presidència al nou president electe. S’estarà en el país sud-americà fins diumenge, un cap de setmana llarg sense Letícia, que no té previst assistir. 

Nou comentari