El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Felip, “impactat” per les morts de Pau Donés i Rosa Maria Sardà
  • CA

Els reis Felip i Letícia han acomiadat l’agenda oficial d’aquesta setmana amb un petit homenatge a Pau Donés i Rosa Maria Sardà, dues figures claus de la cultura que, desgraciadament, han mort aquesta setmana. Els monarques han visitat el centre de creació contemporània de Madrid, quan comencen a reobrir-se alguns cinemes i teatres gràcies a l’avanç de les fases de la desescalada. 

Hem pogut sentir el Rei dedicant-los unes paraules: “Em va impressionar molt la notícia de la mort de Pau Donés, perquè pensava que estaria millor per la publicació del nou disc, però sembla que ja ho sabia i que aquest era el comiat. I Rosa Maria Sardà, que no ha mort de la Covid, però que ha estat una figura extraordinària“. 

Però aquesta conversa distesa del rei Felip amb alguns representants de la cultura no ha estat el que més ha cridat l’atenció. Les revistes de moda estaven desitjant que Letícia abandonés el dol i tornés a lluir conjunts de roba nous. Un desig que els hi ha complert, amb un look que ha donat teca a tots els mitjans. I és que la Reina ha tornat a confiar en Massimo Dutti amb un vestit low cost que es pot comprar per 80 €, un preu molt més assequible que els de Carolina Herrera que acostuma a dur.

En aquesta ocasió ha triomfat gràcies a un vestit d’estrena en blau marí, que se cenyia perfectament a la cintura gràcies a un llaç. Un disseny de punt i faldilla evasé que ha acompanyat d’unes sabates d’estampat de serp que ja li havíem vist l’any passat. 

Els reis es troben amb representants de la cultura / Casa Reial

Casa Reial

 Casa Reial

Torna la Letícia més in que dona suport a la moda espanyola de Zara. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa