Expropien la casa familiar d’una ex del rei Felip

La premsa rosa va relacionar el rei Felip amb un munt de noies quan era jove. Tatiana de Liechtenstein va ser una d’elles, una presumpta xicota amb qui hauria estat un temps. Molts donaven per fet que s’acabarien comprometent, però no van arribar a fer aquest pas. Ara la vida de la princesa ha canviat radicalment. Viu allunyada del focus mediàtic i és mare de set fills amb el baró Phillip von Lattrof, amb qui es va casar el 1999.

Aquesta setmana ha rebut males notícies, per això, ja que el tribunal constitucional de Brno (a la República Txeca) ha confirmat l’expropiació de l’antiga casa familiar dels Liechtenstein, a la qual pertany la princesa Tatiana. 

Tatiana de Liechtenstein a la portada de la '¡Hola!'

Tatiana de Liechtenstein a la portada de la ‘¡Hola!’

Així ho afirma ‘Look‘, que diu que la justícia ha arribat a aquesta conclusió després d’anys de disputa. En resum, el problema va començar amb els decrets de Benes, unes lleis del govern a l’exili de Txecoslovàquia d’expropiacions de la minoria alemanya durant la segona guerra mundial. Els antics prínceps de Liechtenstein estaven registrats com a propietaris d’una casa i els seus fills eren els hereus, però els jutges consideren que no poden reclamar la propietat perquè el príncep de l’època no era alemany, era governant d’un estat neutral. 

Tatiana de Liechtenstein i el rei Felip

Tatiana de Liechtenstein i el rei Felip / Point de vue

Amb tot, una expropiació anunciada que suposa un cop per a la família aristòcrata de l’ex del rei Felip. Els van relacionar el 1995, quan molts s’atrevien a anomenar-la “la futura princesa d’Astúries“. Mai no van arribar a publicar-se fotografies d’ells dos junts, encara que era vox populi que havia passat quelcom entre ells. La Casa Reial va desmentir-ho i poc després aquests rumors van esfumar-se. 

Nou comentari