Felip VI s’enfronta a un col·laborador de ‘Sálvame’: “Deixa’ns en pau”

Antonio Montero ha estat l’últim col·laborador de Sálvame en deixar els teleespectadors amb la boca oberta. Com? En compartir una anècdota desconeguda fins ara que treu a la llum una discussió amb Felip VI. Com a paparazzi, Montero tenia l’encàrrec de perseguir Sofia de Grècia. Aquesta feina el va portar fa uns anys fins a Londres, un viatge que va fer acompanyada de la seva germana.

“Vaig anar a Londres una setmana. Em vaig adonar que està tot el dia comprant. A què es dedica? Des que obrien el centre comercial fins que tancaven, allà estava ella. Fins i tot dinava a dins amb la seva germana. Era el xòfer de l’ambaixada qui li duia les bosses”, ha explicat.

Antonio Montero a 'Sálvame'   Telecinco

Antonio Montero / Telecinco

El viatge tenia l’objectiu de captar alguna foto de l’emèrita de compres per Londres. El que Antonio Montero no s’esperava era que Felip li recriminaria la seva actitud: “Ho tinc gravat. Em vaig trobar més endavant el rei Felip en un acte i va apropar-se a mi per reganyar-me obertament, cara a cara. Jo havia estat seguint diversos membres de la família reial per fer fotos, el que no li feia gens de gràcia”.

“Em va dir que deixés la seva família en pau, que com podia estar fent això i em va preguntar què tenia en la seva contra. Jo em vaig quedar al·lucinat perquè el rei mai no m’havia dit res. Però sí, sí… Felip estava molt enfadat“, ha revelat per sorpresa.

Felip de Borbó, al teatre reial de Madrid   Europa Press

Felip de Borbó, al teatre reial de Madrid / Europa Press

Una conversa que no havia explicat fins ara i que revelaria la poca simpatia del Borbó amb els paparazzi

 

 

Nou comentari