El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cosí del rei Felip es pronuncia sobre la gestió de la Corona durant la crisi
  • CA

Beltrán Lozano és un dels cosins més coneguts del rei Felip. El fill de la infanta Margarita ha concedit una entrevista a la revista ‘¡Hola!’ en la qual parla sobre la seva feina com a model i opina sobre la gestió de la Corona durant la crisi del coronavirus.

Com està vivint el confinament? Amb resignació: “S’ha d’intentar buscar una mica de sentit a tot això i aprofitar aquesta pausa com es pugui”. El seu objectiu a partir d’ara és intentar buscar sort en el món de la interpretació, encara que és conscient que cada vegada té més repercussió a les passarel·les i a la xarxa. 

Creu que ser cosí del Rei no l’ha ajudat de cap manera: “Fent balanç, crec que ni m’ha obert ni m’ha tancat cap porta. Si m’ha beneficiat no ha estat la meva intenció en cap moment, perquè tothom amb qui he pogut tractar sap que vaig per la meva feina”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy week a tutti ???

Una publicación compartida de B E L T R A N L O Z A N O (@beltranlozano) el

“Crec que Felip i Letícia estan fent una gran feina. Menys mal que seguim tenint els reis en aquest país”, opina Beltrán. Amb el membre de la família reial amb qui més relació té, per això, és amb Victoria Federica. El model i la filla de la infanta Elena tenen amics en comú i surten pels mateixos llocs: “És una noia estupenda, encantadora i educadíssima”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa