El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Eyre: “El rei Felip ha assassinat civilment i familiarment a Joan Carles”
  • CA

El rei Joan Carles està avergonyit. Un amic seu em confessa que està segur que està pitjor que quan va morir el seu pare, que ha estat el moment més baix de la seva vida personal”. D’aquesta manera tan contundent comença una entrevista molt dura a ‘Europa Press‘ en la qual Pilar Eyre destapa com s’està vivint la crisi institucional dins del palau de La Zarzuela.

El comunicat del rei Felip en el qual anunciava que renuncia a l’herència del pare i que li retira l’assignació pública ha estat un gerro d’aigua freda. Unes paraules molt contundents amb les quals reconeix que és conscient que Joan Carles I ha comès irregularitats financeres, una corrupció que denuncia públicament.

“Si jugues amb foc, al final t’acabes cremant. El rei Joan Carles ha gaudit de moltíssima impunitat durant molts anys. Ens hem estat callant molts periodistes, a vegades de forma voluntària però també obligada. Jo no m’he callat molt i he patit les conseqüències”, reconeix Eyre.

Europa Press

La cronista posa sobre la taula la pregunta que es fa molta gent ara: què farà la reina Sofia? Es troba entre l’espasa i la paret, encara que ho tindria molt bé per decidir-se a emetre un comunicat en el qual anunciés que a partir d’ara viurà apartada del seu marit. Després de tants anys i tantes infidelitats, però, és poc probable: “A mi em crida molt l’atenció que durant tants anys hagi suportat les humiliacions públiques i privades del seu marit. No només li ha estat infidel de manera compulsiva durant molts anys, sinó que a més a més li ha regalat quantitats fortíssimes de diners a les amants. No entenc com la Reina li continua donant suport”.

Europa Press

Qui pitjor ho ha estat passant davant d’aquesta situació? El rei Felip: “Ha hagut de matar el seu pare, en sentit metafòric, però l’acte i el comunicat de diumenge és un assassinat civil i familiar de Joan Carles. Això per a un fill ha de ser molt dur”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa