El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Sánchez Silva, acusada: “Es fa la víctima, però menteix sobre la mort del marit”
  • CA

Set anys i mig després de la mort de Mario Biondo, encara queda clar si va ser un suïcidi, un accident o un assassinat. El càmera de Mediaset, casat amb la presentadora Raquel Sánchez Silva, va aparèixer decapitat en una habitació d’hotel. Es va dir que havia estat ell qui s’havia penjat després d’anys en depressió, també que havia estat un accident durant un joc sexual i, finalment, que algú havia acabat amb la seva vida. Per tal de descobrir-ho, s’han arribat a fer tres autòpsies. La policia espanyola i la italiana (nacionalitat del jove) encara no han aconseguit demostrar cap de les tres teories.

Aquesta situació empitjora perquè la família de Mario està convençuda que Raquel Sánchez Silva va tenir alguna cosa a veure. L’acusen directament de mentir davant del jutge, el que els manté enfrontats des de llavors. S’han dit de tot públicament, fins al punt d’interposar-se demandes creuades. L’última ha estat la presentadora de Telecinco, que acusa els seus exsogres d’iniciar una campanya d’assetjament contra ella a televisió i a la xarxa.

La mare de Mario Biondo s’ha pronunciat al respecte en una entrevista a Look que no deixa indiferent: “Creiem que aquesta denúncia no té fonaments i que es girarà en contra de Raquel. A nosaltres ens preocupen els fets. Si ella denunciés per algun fet que fos cert, ens preocuparia. Però no és el cas. En el cas que se sàpiga la veritat, tot serà diferent i no hi haurà injúries. Jo no he dit que Raquel sigui una assassina, només he dit que està provat que Raquel ha mentit en el seu testimoni davant del jutge. Ha donat tres versions diferents, ha anat canviat el testimoni. Per què s’ha inventat una història?”.

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo Europa Press

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo / Europa Press

L’exsogra de Raquel mostra un gran enuig: “Estic enfadada amb ella, és clar. Ella ha carregat contra nosaltres només perquè diem que està mentint i que no ens creiem tot el que ha dit. Insisteixo, ha donat tres versions. La nostra única intenció és fer justícia per al nostre fill. Crec que ens ha denunciat per embrutar la nostra imatge i la del nostre fill. Que intenta semblar la víctima de la família Biondo, però en tot cas l’única víctima és el meu fill que està mort”. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Deborah Tuveri a novembre 15, 2020 | 16:54
    Deborah Tuveri novembre 15, 2020 | 16:54
    #justiciayverdadparaMarioBiondo el muriò en su casa en Madrid para asesinio.
  2. Icona del comentari de: Carolina a novembre 16, 2020 | 03:35
    Carolina novembre 16, 2020 | 03:35
    Va ser trobat al seu pis. No a un hotel.
  3. Icona del comentari de: Vania a novembre 16, 2020 | 07:29
    Vania novembre 16, 2020 | 07:29
    #verdadyjusticiaparamariobiondo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa