Carta de comiat colpidora de la filla de Raquel Revuelta al pare mort

Raquel Revuelta i els seus fills s’han mostrat desolats davant la inesperada mort de Miguel Ángel Jiménez, que no va superar una operació cardíaca que en principi no tenia molt de risc. L’empresari i la seva exdona tenien tres fills en comú, que ho han passat realment malament. La filla gran, Claudia, ha escrit un missatge esquinçador a Instagram: una carta de comiat dirigida al pare que ha deixat els seus seguidors amb el cor encongit.

Un missatge que ha acompanyat de fotografies amb el pare: “Què injusta la vida. Què injust perdre’t amb 18, 22 i 24 anys. Què injust perdre’t sense preparar-nos. Què injust perdre’t per complicacions en una operació que no semblava complicada. Què injust perdre’t i ja. Què injust no tenir més temps, papa. No gaudir-te més temps, no aprendre de tu més temps, no poder estimar-te més temps. Donaria tot el temps que em queda sense tu a tenir més temps amb tu. Què injust que li falli el cor a aquell que el té més gran, més net, més ple, més lliure. Què injust la vida, que massa sovint s’emporta els millors. Quin orgull per als meus germans i per a mi portar la teva sang”, començava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué injusta la vida. Qué injusto perderte con 18, 22 y 24 años. Qué injusto perderte sin prepararnos. Qué injusto perderte por complicaciones en una operación que no parecía complicada. Qué injusto perderte y ya. Qué injusto no tener más tiempo papá. No disfrutarte más tiempo, no aprender de ti más tiempo, no poder quererte más tiempo. Daría todo el tiempo que me queda sin ti en tener más tiempo contigo. Qué injusto que le falle el corazón al que lo tiene más grande, más limpio, más lleno, más libre… Qué injusta la vida, que demasiado a menudo se lleva a los mejores. Quizás es que tú no eras de este mundo papá. Una persona tan carismática, tan sensible, tan inteligente, tan diferente, tan especial, no puede ser de este mundo. Qué orgullo para mis hermanos y para mí llevar tu sangre. Qué orgullo ser un poco tú, que la gente nos busque cuando quiera verte a ti, cuando quiera recordarte. Y seguiremos papá, este camino tan devastador a veces y tan bonito otras muchas al que llamamos Vida. Seguiremos creciendo, respirando, viviendo. Como dice esa canción de Fito que tanto te gusta, “nunca se para de crecer, nunca se deja de morir”… pero seguiremos de tu mano, papá. En cada paso que demos, en cada decisión que tomemos, en cada momento importante, te llevamos de la mano. Y ya no estaremos solos nunca. Te recordamos cada segundo del día papá. De momento con mucha tristeza, pero estoy segura de que se irá convirtiendo en alegría. Ojalá estes viendo cómo te quiere la gente… tu Little, tus amigos, tu familia. Mando todos los besos del mundo al cielo

Una publicación compartida de Claudia Ula Jiménez Revuelta (@claudiaula) el

Una noia que es queda sense el pare, el que la té destrossada. Ara bé, ha volgut continuar amb un missatge optimista: “I seguirem, papa, un camí tan devastador a vegades i tan maco unes altres al que diem vida. Seguirem creixent, respirant i vivint. Com diu aquella cançó de Fito que tant t’agrada, “mai no es para de créixer, mai no es para de morir”. Però seguirem de la teva mà, papa. A cada pas que fem, a cada decisió que prenem, a cada moment impactant, et portarem de la mà. I ja no estarem sols mai. Et recordarem cada segon. De moment amb molta tristesa, però estic segura que s’anirà convertint en alegria. Tant de bo vegis com t’estima la gent… Tu Little, els teus amics, la teva família. Envio tots els petons del món al cel”.

Una carta esfereïdora que posa la pell de gallina.

Nou comentari