El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Bollo: “Isabel Pantoja ha perdut el cap”
  • CA

Un dels pocs personatges que encara no s’havia pronunciat sobre la guerra que mantenen Isabel Pantoja i el seu fill, Kiko Rivera, és Raquel Bollo, amiga de la família. Però ara ha donat una entrevista a ‘Domingo Deluxe’, on s’ha pronunciat amb contundència sobre la polèmica. “Pot estar carregat de raó però privadament. Jo he parlat amb ella per WhatsApp, telefònicament no. Ella no vol parlar d’aquest tema, quan li parles d’altres coses sí que contesta. Li he parlat de les meves nétes i sí que m’ha contestat”.

Sobre les converses que la cantant ha mantingut amb alguns periodistes com Paloma García Pelayo, Raquel reconeix que no entén aquesta actitud: “Em sembla molt lleig que Isabel Pantoja es comuniqui amb determinats periodistes”. Alhora, Raquel Bollo ha insistit que aquest tipus de qüestions s’han de solucionar en privat: “És antinatural que un fill vingui a parlar mal de la seva mare a la tele. El dia de demà la vergonya i el dolor el tindran ells, vosaltres no”.

Però l’excol·laboradora de ‘Sálvame’ també ha assegurat que no reconeix a l’actual Isabel Pantoja: “Les coses que estic veient en aquests moments per a mi és una Isabel que no… Em sembla fora de lloc els missatges que li va enviar Isabel a la seva néta”.

D’altra banda, Raquel Bollo també ha demanat disculpes per una festa que va celebrar amb 11 persones més i on ningú portava mascareta ni es mantenia la distància de seguretat: “He estat una inconscient per celebrar una festa. Assumeixo la meva responsabilitat i demano disculpes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa