El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Bollo, enxampada saltant-se les mesures anticovid
  • CA

La televisiva Raquel Bollo ha estat enxampada saltant-se les restriccions que ha imposat el govern espanyol i la Junta d’Andalusia per frenar els contagis de la Covid-19. Ha estat el programa ‘Sálvame’ qui ha emès un vídeo on es veu Raquel Bollo en una festa. L’ex col·laboradora del programa de Telecinco celebrava el primer aniversari de la seva néta, la filla d’Alma, envoltada de familiars i amics.

Fins aquí no hi hauria cap problema, si no fos perquè les imatges corresponen al passat 30 de gener. La família de Raquel Bollo s’ha saltat totes les restriccions anticovid: no pot haver-hi més de quatre persones en espais d’ús privat, excepte convivents, però en el vídeo s’observa fins a onze persones dins del saló d’una casa sense respectar la distància de seguretat, sense ventilació aparent i sense mascaretes. A més, el programa de Telecinco assegura que els assistents a la festa també van saltar-se el toc de queda.

La col·laboradora de ‘Sálvame’ Belén Esteban, amiga de Raquel Bollo, feia referència, indignada, a les imatges i li retreia l’actitud a la seva amiga: “Jo estimo molt a Raquel, però el que està malamanet, ho está. Igual que jo he denunciat a les meves xarxes les festes il·legals, això no es pot fer, i està molt malament, molt malament. Ja està bé amb el que estem passant, de veritat, que la gent miri els morts que hi ha, home [..] Siguem una miqueta responsables, que ja sortirem”.

En canvi, Anabel Pantoja, també amiga de Raquel Bollo, donava la cara per ella i assegurava que demanarà disculpes per l’error.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa