El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Bollo en desacord amb l’acomiadament d’Antonio David de Telecinco
  • CA

Raquel Bollo va estar dissabte a la nit al programa ‘Sábado Deluxe’, on hi va anar per a parlar sobre ‘Supervivientes 2021’, però com li acostuma a passar va acabar parlant del tema de moda en aquests moments: el documental de Rocío Carrasco. La tertuliana de televisió, que és molt amiga de la família d’Antonio David, no va dubtar a defensar a Olga Moreno, tot i que diversos companys van discrepar amb ella.

“No hi ha un manual. Qui està al costat d’uns nens i fa tot el que pot s’equivoca, però si no estàs amb els nens no et pots equivocar“, deia Raquel Bollo quan parlava de Rocío Carrasco i de com era Antonio David com a pare. I és que ja se sap que l’andalusa ha passat per una situació semblant perquè ella va ser víctima de maltractament.

Raquel Bollo assegura que Olga Moreno tracta amb molt d’afecte als fills d’Antonio David i és que ella ha estat testimoni en moltes ocasions d’aquest tracte: “Jo només he vist per part d’Olga molt afecte cap a aquests nens. Vaig estar en el casament. Però és una història de dues persones, de dos adults, que ells sabran què ha passat a casa seva. La nena té 25 anys i és una noia que és educada i es comporta”.

L’episodi de l’agressió de la filla a la mare era conegut per tots els col·laboradors perquè es comentava en els passadissos, però Raquel ha assegurat que va parlar-hi amb Rocío Flores: “A Sanlúcar, en un concert, sí que em va parlar Rocío Flores de la seva mare, plorant i sense pràcticament conèixer-nos. Ho estava passant molt malament i em va fer pena”.

A més, Raquel Bollo s’ha sentit molt molesta per com Telecinco ha acomiadat a Antonio David Flores perquè malgrat saber-se públicament que Chiquetete havia maltractat a Raquel Bollo, va continuar anant a televisió: “El meu maltractador tenia tres sentències i continuava venint”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa