El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rappel confessa que va predir la mort del seu fill: “Vaig saber que Déu se l’emportaria”
  • CA

Rappel ha acudit aquest cap de setmana a ‘Viva la vida‘, el que suposa tot un triomf per a Emma García. La presentadora ha aconseguit que el vident reaparegués a televisió després d’un temps sense dir gaire cosa. L’entrevista ha tingut moments molt divertits, com és habitual en ell, però també alguns d’allò més dramàtics…

 

I és que sembla que predir el futur no és tan bo com podrien pensar alguns. Per què? Perquè també et pot donar males notícies que et trastoquen la vida. Això precisament és el que li va passar al conegut televisiu, que hauria predit la mort del seu segon fill: “El que va marcar la meva vida per dedicar-me de ple a això és que vaig visualitzar la mort del meu fill un any abans que passés”.

 

Fes-hi clic per veure el vídeo  | Telecinco

 

Una contundent afirmació que va deixar el plató mut: “El nen va néixer bé, era un nadó preciós i normal. Embaràs normal, part normal. L’endemà estàvem tota la família reunida i jo l’estava mirant i tots em deien que em queia la bava. El que em va sortir llavors? “L’única cosa que sento és que a aquest nen li passarà alguna cosa al cap i Déu se l’emportarà abans d’un any”. 

 

Hauria deixat la família glaçada, com és normal, però encara més en acabar passant el que havia predit: “Al nen li va donar un vessament cerebral i el vam enterrar amb onze mesos“. El cop va ser el més dur de la seva vida, però assegura que li va donar forces per creure en els seus poders i en el més-enllà: “Crec molt en el més-enllà, crec en els éssers de la llum, en les persones que s’han anat i que ens estan protegint i ajudant. Em vaig adonar llavors que els meus poders no eren ni una broma ni un hobby“. 

 

Rappel a 'Viva la vida'
 | Telecinco

 

El vident va fer seu el programa, que va quedar completament en xoc després d’aquesta afirmació. Emma va convidar-lo a tornar ben aviat, tot confiant que torni a deixar caure una bomba així en el seu programa. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa