El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raphael es mulla: “Joan Carles s’ha equivocat, fugir no el beneficia”
  • CA

Raphael ha concedit una entrevista molt sincera en la qual torna a deixar clar que no es jubilarà mai: “Cantaré fins al final”. A la conversa amb l’ABC reconeix que les gires són esgotadores, però que no es planteja deixar de fer-ne: “M’ho passo molt bé i no concebo la vida d’una altra manera. Realment és com una malaltia… no m’agrada fer altres coses. Estic enverinat per l’escenari. Ara bé, quan estic de gira, tinc una vida monacal. Només parlo a sobre de l’escenari perquè totes les forces les reservo per actuar. He après a dosificar-me… I també és cert que treballo amb la mateixa il·lusió que quan tenia 14 anys”.

El mític cantant sempre ha demostrat una gran estima per la seva terra i pel país en general: “Estic molt orgullós del meu país. Sento en espanyol i per això canto en espanyol. Quan canto en alguna altra llengua, no sóc jo del tot”.

Ara bé, d’aquesta entrevista el que més curiositat ha generat ha estat la pregunta sobre la marxa del rei Joan Carles. Què opina sobre el comunicat amb el qual anunciava que es retirava a viure fora d’Espanya? Més clar no ha pogut ser: “No hauria d’haver marxat així com així. M’hauria agradat que s’hagués quedat, perquè marxar així sense dir a on va… no ha estat encertat. Ell mateix ha dit sempre que tots els espanyols som iguals davant de la llei i, encara que no pesa contra ell cap càrrec, haver fugit no crec que el beneficiï en res”.

Europa Press

“No ha estat una marxa voluntària, ho sé, però podria haver fet exactament el mateix però dient on anava. No hauria d’haver convertit una cosa legal, en una cosa misteriosa“, reflexiona el cantant. Una opinió compartida per molts que segur que farà parlar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa