Raphael: "La independència de Catalunya no pot ser"

"L'Espanya que a mi m'agrada és la que sempre he conegut, que és tota unida", afirma el cantant
El cantant Raphael
El cantant Raphael | Europa Press

 

El cantant Raphael ha opinat sobre la independència de Catalunya. Ho ha fet en una entrevista al diari 'El Mundo' després de ser preguntat per si creu que la qüestió catalana dóna per a un disc. "No vull frivolitzar amb l'assumpte perquè hi ha gent que ho sent de cor, això de ser independent, però també cal esperar que entenguin que no pot ser, que no ha de ser", ha respost. "L'Espanya que a mi m'agrada és la que sempre he conegut, que és tota unida", ha conclòs Raphael. 
Comentaris
Ramon
L'Espanya amb la festa de cap d'any amb la Carmen Collares, i a la que ell no fallava mai??? Tornen les mòmies...
JordiP
On vota, aquest senyor? Digueu-li que el destí polític de Catalunya l'hem de decidir nosaltres, els catalans. Que estudiï una mica i sabrà per què.
fideli
Democràcia a Ñ, no pot ser...
Ni fu ni fa
Aquest es el que estima ESPANYA, que per no haber de pagar IMPOSTOS, va canviar de residencia i viu al EEUU. Ole tu .
maite
carai , i a mi m'agraden les angules ,i no pot ser , gamarús
Luna Barceló
"loco por cantar" i jo diria boig per opinar del que no sap. Els interessa Catalunya pels impostos que genera i no per res més. Sr. Miguel Rafael Martos continuï llepant el cul als que el subvencionen i als que encara són capaços d'escoltar les seves cançons. Catalunya independent de injerències de forasters aprofitats.
Vuelven la momia
El día de los muertos vivientes. La Ñ que le gusta es la del ordeno y mando fascista, la que mejor ha conocido.
No puede ser!
Lo que no puede ser no puede ser y además es imposible!
Avi, que Franco ja no mana, i Cuba ja no és Espanyola
Però si tu mateix vares veure com la teva España perdia Guinea i el Sahara, coi de carallot.
Pussy Galore
Per que tu ho diguis, momia.
J.M.
I aquest estirat de pell on paga els impostos?
david
Típica actitud espanyola : No pot ser perque sinó us mandem l'exèrcit o cossos paramilitars. Està quedant claríssim que si estem din Espanya es per la força.
Sí puede ser!
La represión, los encarcelamientos preventivos, la falta de diálogo político, el enjuiciamiento del problema, el "a por ellos!", el incumpliento de inversiones, la ursupación de competencias, la falta de respeto de quien gana las elecciones, la persecución de la ideas, la prohibición del color amarillo... sí puede ser:
1714
Vaja, vaja, vaja. Si aquest criteri d'en RAPHAEL, l'apliqués a l'antigua URSS, a JUGOSLAVIA, potser entendría que es posa al costat dels perdedors.
Pitxolí
La nostra independència no pot ser perquè no coincideix amb allò que a ell li agrada. És un argument ben curiós. Ell és la pedra de toc, la unitat de mesura. Això més que egocentrisme és, simplement, imbecll·litat.
el dos
posar urnes, respectar els resultats, com es pot dubtar dels drets mes fonamentals d'ésser humà y dels pobles ?
colaboracionista
A este fósil no le interesa nada de Cataluña,solo su expolio. Todo lo que es sinónimo de España tiene fobia a la lengua y la cultura catalanas. ¡¡FUERA PARASITOS!!
La teva españa ha passat a millor vida gàcies als catalans i catalanes, home!
Rrrrrommm-pom-pom-pón i els seus càntics al Franco cada Nadal.
La independència de Catalunya no puede ser....
que me lo ha dicho mi consuegro, el Pepe Bono. Antes falangista y ahora federaligta y del PZOE.. y sus chavales votando a los Ciudadanos. Que chiquillos!!! Conciencia de clase que la llevan de serie!!!
Anna
Apa !un altre mòmia, rata fatxa que surt de las clavegueres !.
miquel
Però aquest Raphael no és el visionari?. No se si canta, però de política no en te ni idea. Que deu haver cobrat per dir aquesta tonteria?. I ningú està acusat de malversació?
Ramon
Festa de cap d'any amb la dona d'aquell sociata? No, no, les festes en honor d'aquell sociata a les que es refereix el primer post no eren pas de cap d'any. Eren pel 18 de juliol i el consogre de José Bono només va agafar les darreres edicions. La majoria dels "artistes" assistents, un cop mort aquell sociata també van declarar-se sociates.
El Bombilles !!
Però encara belluga aquest fòssil ? Encara no havien inventat els colors i ja bramava . Aquest ha estat i és més franquista que el mateix Franco i és agraït al " régimen " fins l'engonal. Aquest és dels que han fet d'apaña el que és : toros, sol i castanyoles !! Que us aprofiti, nosaltres marxem a la propera parada
Es a dir que atu t'agrada l'Espanya, de tots lligadets i alguns, com nosaltres amb la boca tancada i la cartera oberta oi? tan se m'en dona la que a tu t'agrada, LA QUE M'AGRADA A MI ES: ELS ESPANYOLS,PEL SEU CANTÓ I CUIDANT-SE NOMES DELS SEUS ASUMPTES, I NOSALTRES DESLLIGADETS ICUIDANT-NOS DELS NOSTRES, COM SEMPRE HEM FET. , QUEDA CLAR?
Mónica
Ostiaaaa!! A lo largo de mi vida he conocido a algunos ignorantes. Pero.... Debo reconocer que Raphael és de los que se llevan la palma. Anda Raphael, vuelve a la escuela y fórmate un poco; Que menudas tonterías dices.
República Catalana
Avui he preguntat a un cagarro de gos que hi havia a la vorera davant de casa què en pensava de les declaracions d'en Raphael sobre la independència de Catalunya i m'ha respost que el que digui aquest pòtol no l'interessa.
moi
I per què no pot ser? Per què a tu no t'agrada? Doncs mira. Tampoc no podia ser que tu et fecis vell amb la cabellera que tens i amb la teva cara de nano jove i, vet aquí, et vas fer transplantaments capil·lars i et vas estirar la pell.
Tulipa
Entre el loquillo i aquest encara farem un concurs de momies!!!!!!!!!
Benito
Si ho diu un borratxo a qui van haver de transplantar un fetge nou, haurem de fer-hi cas.
remigio III
T'equivoques rapphel. La República Catalana ja és independent. Sols falta que els ocupants marxen al seu país, la teua borbònia franquista. Esperem que no tarden.
JOAN
Tu de qué vas tontet. Tranquil, que a mi ja no m'agradaves abans de posar-te on no et demanen.
Jordi
Raphael estúpid e ignorant fa molts anys que no et menjas un rosca ves a desde bombetes

envia el comentari