El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ruptura inesperada: Ramón García i Patricia Cerezo se separen després de 24 anys de matrimoni
  • CA

Nova ruptura sorprenent entre els famosos. Ramón García i Patricia Cerezo formaven una de les parelles més estables, consolidades i envejades del star-system espanyol. Casats des de fa 24 anys, sempre s’han mostrat molt tendres en públic i no feien més que tirar-se floretes. Una decisió dràstica que ningú no s’esperava i de la qual la revista Semana ha tingut coneixement en exclusiva.

Res no feia sospitar que se separarien, però el mític presentador del Grand Prix i la seva dona han decidit separar-se. El primer pas ha estat posar a la venda la casa familiar de Pozuelo de Alarcón i passar l’estiu separats: “La decisió ha estat presa des de l’estima que es tenen i de manera amistosa. Ja han començat amb els tràmits de separació i custòdia de les seves filles, de 17 i 14 anys respectivament. Ara cadascú viu en un pis proper a la casa que compartien”.

Ramón García i Patricia Cerezo, protagonistes de la portada de Semana

Es van conèixer pels passadissos de TVE quan ell començava a ser exitós i ella era hostessa de la cadena. Des de llavors no s’havien separat i era habitual veure’ls junts en tots els photocalls, així com durant les vacances d’estiu a Cadis amb les filles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa