El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El presentador Ramón García se sincera: “Ha estat molt dur perdre el meu pare, la meva germana i el meu fill”
  • CA

Ramón García era el rei de la televisió en la dècada dels 90. El presentador de Grand Prix i ¿Qué apostamos? va marcar una generació, va encadenar 16 especials de les Campanades seguits i encara avui és recordat com un dels comunicadors més simpàtics i estimats. Aquest dimarts ha reaparegut a Antena 3 de la mà d’El Hormiguero, on ha concedit una entrevista molt esperada. Actualment té un programa a la televisió autonòmica de Castella-La Manxa, un espai en el qual assegura trobar-se molt còmode.

De la conversa amb Pablo Motos el que més ha cridat l’atenció, però, ha estat una confessió personal. Casat des del 1997 amb Patricia Cerezo, és pare de dues filles. Una història d’amor estable però no absenta de drames. De fet, Ramontxu ha reconegut que va viure dos episodis traumàtics que l’han marcat de per vida: les morts de la seva germana i del seu fill.

“Quan va morir la meva germana jo tindria 15 o 16 anys. Vaig preguntar al meu pare si obriríem la botiga aquell cap de setmana i ell em va dir que els nostres clients no tenien la culpa de la mort de la nostra Eva, que havíem d’obrir com si res no hagués passat. I recordo molt aquell dissabte, quan vaig veure el meu pare completament trencat de dolor a la porta de la botiga mentre donava la benvinguda a tots els clients”, explicava.

Ramón García se sincera en una entrevista a El Hormiguero / Antena 3

Una història amb la qual se sent molt identificat: “Jo he perdut un fill, una germana i també al meu pare fa un any. He seguit fent la meva feina sempre, perquè és la meva obligació. És dur, sí, però és que el que hem de fer. Crec que has de portar el mal per dins i que això no ha d’afectar a la teva feina”.

“Sempre que vius una desgràcia i et toca fer directe després, acabes fent el millor programa de la teva vida. Fins i tot vaig perdre un fill mentre assajava un programa de ¿Qué apostamos?. Vaig fer el programa i ningú no es va assabentar”, reflexiona. Una duresa i superació molt aplaudides i admirades pels teleespectadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa