El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’any més dolorós de Ramón García: “M’he divorciat i he perdut els pares”
  • CA

Ramón García és un dels noms propis de les campanades de Cap d’Any. El presentador va estar molts anys al capdavant del programa especial de TVE, el que sempre presentava amb la icònica capa. Enguany ho farà de manera online de la mà d’Ibai Llanos, una feina el convertia en un dels personatges més famosos de la temporada festiva. Això fa que hagin sorprès les últimes declaracions que ha fet en una entrevista a El País. I és que en ella, ha reconegut que no són els dies que més li agraden precisament: “No m’agrada el Nadal perquè els meus pares eren hostalers i en aquestes dates sempre estaven treballant”.

Aquest 2021 ha estat molt dolorós per a Ramón García, en el que s’ha separat i ha perdut els dos pares. Ell mateix reconeix que no sap com sobreviure a uns cops tan durs: “M’he divorciat i els meus pares han mort en dos anys, l’última la meva mare el 2 de novembre. Viure això ha estat molt difícil. Espero que el 2022 sigui millor i ho serà només que sigui una mica… perquè aquest ha estat l’any més dur de la meva vida. En aquestes dates s’accentua la meva sensació de soledat. Estic desitjant que arribi el 7 de gener”.

Ramón García, crític amb Pedro Sánchez - Antena 3
Ramón García se sincera en una entrevista / Antena 3

El pròxim 31 de desembre, Ramón García es reunirà amb Ibai Llanos per acomiadar l’any que més ganes té d’oblidar. Presentar les campanades a Twitch l’aproparà a la generació més jove, la que fuig de les cadenes generalistes. Ibai Llanos havia parlat meravelles d’ell i el seu Grand Prix, el que va donar ales a Ramonchu per proposar-li treballar junts: “Vaig trucar-lo un dia, vam començar a xerrar i tot ha anat genial fins ara. Va funcionar la connexió basca perquè tots dos som de Bilbao i això ajuda”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa