Al·legat contundent de Ramón García contra Pedro Sánchez

Ramón García ha estat un dels presentadors de televisió més estimat durant molts anys. Ell estava al capdavant de l’icònic Grand Prix, segurament el concurs de TVE que més ha triomfat. Des de fa un temps, se centra en la seva feina en la televisió autonòmica de Castella-La Manxa, on té un programa propi anomenat En compañía. Ha estat aquí on ha deixat anar un al·legat molt crític amb Pedro Sánchez, un posicionament ideològic que ha cridat molt l’atenció i que ha convertit el seu nom en tendència. Ramonchu sempre ha estat molt discret en aquests temes, però les últimes declaracions del president espanyol l’han enfurismat. El problema? La seva reacció a la pujada del preu de la llum, la que no ha fet gens de gràcia al presentador.

“Avui aquí i a tota Espanya tenim sis graus menys de temperatura que ahir a la mateixa hora. I he dit, doncs agafarem la manta i una bossa d’aigua calenta… perquè, tenint en compte el preu de la llum, haurem de tornar als clàssics”, deia després que la copresentadora assegurés que estalviar en calefacció serà més important que mai perquè pagarem 854 € més l’any per família. Ramón García, enfadat, criticava que els polítics no facin res al respecte: “Després els polítics diuen que tot va fenomenal… Avui he vist el president Pedro Sánchez rient-se en una reunió en la que parlaven d’aquest tema. I l’home es descollonava! 854 € més l’any cada família i ell mofant-se. És clar, com ell no paga llum allà… que ho té tot pagat”.

“Això s’ha de mirar perquè cap espanyol no sap explicar el perquè d’aquesta pujada de la llum. De fet, crec que no ho saben explicar ni tan sols els polítics. Això sí, a final de mes tots a pagar. Aquesta ens la clavaran i no ens la tornaran”, prosseguia Ramón García molt enfadat. Una situació que indigna a molts i que encara no té solució.

Comentaris

    Albert Berrio Octubre 24, 2021 | 08:06
    "rient-se" és una interferència més de l'espanyol. En català es diu "rient". Que no teniu correctors al diari. Ara fan més falta que mai.

Nou comentari