El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafael Amargo deixa caure que ministres importants haurien acudit a les seves festes
  • CA

La imatge pública de Rafael Amargo va caure en picat quan va ser detingut fa uns mesos. L’acusaven de tràfic de drogues i de pertànyer a una banda criminal, el que ell sempre ha negat. Aquest cap de setmana ha acudit a Liarla Pardo per justificar-se i deixar caure que a casa seva ell no era l’únic que consumia drogues: “A casa meva mai no s’ha traficat, però sí que han vingut traficants. Ara bé, mai no s’ha venut droga a casa meva. Qui ve, surt amb menys”.

La policia va destacar que en el moment de la seva detenció, el ballarí duia una balança de precisió a la motxilla. Com ho justifica? “Volia comprar una mica de droga i com que sóc consumidor, volia pesar-la perquè no m’estafessin”.

“Jo només diré que el dia de la detenció van venir 13 policies a casa i dos d’ells la freqüenten molt… Si el teu cap et porta a un lloc, tots dos ajupim el cap i tu fas la teva feina. Però hi ha una doble moral aquí. Si van traficants a casa teva, ets traficant. I si són ministres qui venen? Tu què ets? Perquè a casa meva també han vingut persones meravelloses…”, ha etzibat tot deixant caure que alguns ministres haurien acudit a les seves festes.

Rafael Amargo a Liarla Pardo / La Sexta

De fet, poc després assegurava que el jutge Garzón, l’excomissari Villarejo o Dolores Delgado han anat a veure’l ballar “en nombroses ocasions”. És aquesta una indirecta amb la que fer pensar que ells dos també han consumit a casa seva? No ha volgut donar noms sobre els ministres a qui convidava, però és probable que les seves identitats acabin sortint a la llum aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa