Rafael Amargo denuncia el tracte que ha rebut: “Amb mi no hi ha hagut presumpció d’innocència”

El coreògraf aprofita l'estada a Barcelona per mostrar-se captivat per la ciutat

Rafael Amargo ha estat notícia recentment per detencions i escàndols judicials i no pels seus espectacles culturals. Aquesta setmana, però, ha presentat l’exposició La danza de Dionisio al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona i ha aprofitat per concedir una entrevista a La Vanguardia. El ballarí ha d’acudir cada 15 dies al jutjat per signar, amb un judici pendent per la imputació de delictes de tràfic de drogues i pertinència d’organització criminal.

“Mai no m’havia passat una cosa així i mira que he viscut coses de tota mena. Qui em coneix sap que sóc molt generós, que obro la meva casa a tothom perquè la vida m’ha aportat molt i sóc molt agraït”, justifica. Ara bé, és conscient que els darrers escàndols han afectat moltíssim a la seva imatge pública: “Amb mi no hi ha hagut presumpció d’innocència i he tingut més mitjans de comunicació a sobre que va haver-hi en la boda de Felip i Letícia. Va arribar a dir-se que tot era un pla per promocionar el meu espectacle!”, lamenta.

Rafael Amargo assegura que ha patit moltíssim, així com també la seva família: “La meva mare ho ha passat molt malament, els meus fills, el meu pare va emmalaltir… Això qui t’ho paga? Ningú. La premsa parlava d’una persona que no era jo. M’havia de pessigar… Ni tan sols era a casa quan diuen. A partir d’aquí… Tant de bo arribi aviat el judici perquè mentrestant no puc parlar-ne i no em puc defensar”.

Rafael Amargo al 'Deluxe' - Telecinco
Rafael Amargo al Deluxe – Telecinco

Moltes marques han suspès els contractes que tenien amb ell per evitar mala publicitat: “M’ha salvat que he estat cada dia al teatre i he sortit a ballar amb més ganes que mai. I la part positiva és que he rebut el suport de tres pilars d’aquest país i m’he adonat que sóc una persona estimada a la meva feina. Prefereixo quedar-me per a mi els seus noms perquè tampoc no vull dir qui m’ha fallat. Vull pensar que els amics que no s’han manifestat estan hivernant per la Covid”.

Content de tornar a Barcelona, el coreògraf es mostra enamorat de la capital catalana: “M’he sentit sempre molt estimat aquí. La ciutat m’ha donat moltes coses i espero que me’n segueixi donant. Tornaria a viure a Barcelona? Jo sempre em moc per amor, sóc lliure. Tornaria a Barcelona si l’amor m’hi torna a portar, és clar que sí”.

Nou comentari