Primeres paraules de Rafael Amargo: “Poca humanitat i poca vergonya”

El ballarí s'ha mostrat molt indignat a la sortida dels jutjats: "Això és passar-se"

Rafael Amargo ha concedit les seves primeres declaracions després de ser posat en llibertat. Recordem que se l’investiga per tràfic de drogues i presumpta pertinència a una banda criminal. Exultant però també molt indignat, ha assegurat que no pensa callar: “A casa meva no hi havia res. Si arribo a organitzar una campanya de màrqueting per promocionar la meva obra de teatre, no em surt millor. Quin espectacle més innecessari. És de molt poca vergonya i poca humanitat el que ha passat. No em quedaré quiet. Pablo Escobar n’hi havia un”.

“L’única cosa que fan és danyar l’artista, però això em servirà per escriure. Això li toca a una persona menys forta i se la carreguen. Jo no he plorat ni una llàgrima, només de coratge quan he hagut de declarar. Això és passar-se. Què he de ser jo un trapichero? A casa meva no hi havia res, només molta alegria. M’agrada la festa i m’agrada celebrar”, deia amb contundència.

A més a més, ha denunciat que el tracte que ha rebut durant la seva estada en el calabós ha estat horrible: “M’han tingut a terra tirat, en un calabós ple de merda. S’han portat nefastament, la veritat”. 

Rafael Amargo surt del jutjat   Europa Press

Rafael Amargo surt del jutjat / Europa Press

Anuncia que no callarà: “Tindré collons com mai no he tingut i trencaré les taules”. 

Nou comentari