El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafael Amargo cancel·la la seva actuació després que la Fiscalia demani el seu ingrés a presó
  • CA

El ballarí Rafael Amargo travessa per un dels moments més difícils de la seva vida. Després de ser detingut per presumpte tràfic de drogues i pertinença a organització criminal, la jutge el va deixar en llibertat provisional, però aquest dimecres la Fiscalia de Madrid va recórrer aquesta decisió i va demanar el seu ingrés a presó. Després d’aquesta decisió, tot semblava indicar que Amargo acudiria al Teatro de la Latina a actuar, com ha estat fent tots aquests dies, però sembla que alguna cosa va passar a l’últim moment.

A l’hora en la que tot el públic havia de ser en la cua d’aquest teatre, no s’escoltava ni una ànima. És a dir, l’organització del teatre va avisar amb temps a totes les persones que van comprar entrada per a advertir-los que no hi hauria funció, però quin seria el motiu que l’hauria portat a prendre aquesta decisió?

Tot i que encara es desconeixen les raons per les quals ahir decidissin suspendre l’obra, resulta molt sospitós que just es cancel·lés el dia en què la Fiscalia tornava a demanar presó per a Rafael Amargo per un suposat tràfic de drogues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa