Rafael Amargo cancel·la la seva actuació després que la Fiscalia demani el seu ingrés a presó

Es desconeixen els motius pels quals el ballarí va decidir no actuar al Teatro La Latina de Madrid

El ballarí Rafael Amargo travessa per un dels moments més difícils de la seva vida. Després de ser detingut per presumpte tràfic de drogues i pertinença a organització criminal, la jutge el va deixar en llibertat provisional, però aquest dimecres la Fiscalia de Madrid va recórrer aquesta decisió i va demanar el seu ingrés a presó. Després d’aquesta decisió, tot semblava indicar que Amargo acudiria al Teatro de la Latina a actuar, com ha estat fent tots aquests dies, però sembla que alguna cosa va passar a l’últim moment.

A l’hora en la que tot el públic havia de ser en la cua d’aquest teatre, no s’escoltava ni una ànima. És a dir, l’organització del teatre va avisar amb temps a totes les persones que van comprar entrada per a advertir-los que no hi hauria funció, però quin seria el motiu que l’hauria portat a prendre aquesta decisió?

Tot i que encara es desconeixen les raons per les quals ahir decidissin suspendre l’obra, resulta molt sospitós que just es cancel·lés el dia en què la Fiscalia tornava a demanar presó per a Rafael Amargo per un suposat tràfic de drogues.

Nou comentari