El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafael Amargo acusa la policia espanyola de corrupció
  • CA

Fa dues setmanes que el ballarí i coreògraf Rafael Amargo va ser detingut acusat, tant ell com la seva parella, de pertànyer a una organització criminal que hauria comès presumptes delictes de tràfic de drogues. I ara, el ballarí ha decidit donar una contundent entrevista al programa ‘Espejo Público’, d’Antena 3, on explica com va viure la seva detenció i on carrega contra la policia espanyola. 

“A mi m’acusen de contraban, jo li vaig cantar al fiscal per ‘fandango’, el tribunal es va posar a plorar i el jutge em va donar la llibertat”. És la forma que té l’artista de tancar amb el seu públic la seva detenció per tràfic de drogues i pertinença a organització criminal. Reconeix que ara comencen a passar-li factura totes les emocions viscudes en els últims dies però se sent il·lusionat i ple d’energia amb el seu nou espectacle, que està fent al Teatro La Latina de Madrid.

Amargo nega que aquesta polèmica li hagi anat bé per omplir el teatre perquè, segons aclareix, no ho necessita. Recorda el moment en què va ser detingut. Anava a agafar un taxi i diversos agents el van interceptar i el van portar a un portal del Carrer Barceló.

Assegura que després del registre en el seu domicili ha trobat a faltar objectes personals. Lamenta que tot i que després del judici se’l declari innocent, ningú li treurà la taca que ha suposat per a ell mediàticament aquesta detenció. En aquesta entrevista, Amargo també ha carregat contra la Policia i ha dubtat de la seva integritat: “Les persones que sabem llegir entre línies també podem parlar d’una policia corrupta“.

El ballarí s’ha mostrat indignat perquè els mitjans s’han fet ressò de la detenció fins i tot abans d’haver estat detingut pels agents: “Això és bonic?”, s’ha preguntat.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa