El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La boda de Rafa Nadal i Xisca, en un castell de Mallorca
  • CA

Rafa Nadal i Xisca Perelló sempre han mantingut una relació molt discreta. Fa més de quinze anys que estan junts, una etapa que ha convertit l’empresària en la seva millor fan. Fa uns mesos va sortir a la llum que s’havien compromès, el que s’ha donat per confirmat tot i que ells no han emès cap comunicat al respecte. 

Ara ‘Última hora’ va més enllà i revela que ja tenen data per la boda, un enllaç que està més pròxim del que es pensava. Quan? El 19 d’octubre. On? A Pollença, un municipi de Mallorca. Allà es donaran el sí, vull. En una cerimònia que se celebrarà a migdia, en la mateixa finca on es van casar Gareth Bale o Rudy Fernández. 

Rafa Nadal i Xisca Perelló Europa Press

Rafa Nadal i Xisca Perelló / Europa Press

Es tracta d’un complex que compta amb un castell del segle XVII, un escenari romàntic i perfecte per una boda que se celebrarà entre grans mesures de seguretat. Sempre han estat una parella molt discreta pel que fa la vida privada, però aquesta cerimònia s’espera que tingui fins a 500 convidats. 

Molts companys de professió estaran presents a la boda, però no seran els únics famosos que felicitaran la parella en el seu gran dia. I és que el mitjà assegura que han convidat el Joan Carles i la reina Sofia, que són amics de la parella des de fa anys. 

Rafa Nadal amb els reis emèrits Europa Press

Rafa Nadal amb els reis emèrits /  Europa Press

No han transcendit gaires detalls sobre l’enllaç i no s’espera que venguin cap exclusiva, per la qual cosa caldrà veure si comparteixen una foto a la xarxa o si no s’acaba veient cap prova gràfica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa