El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La dona de Rafa Nadal apareix per primer cop a televisió
  • CA

Rafa Nadal i Xisca Perelló han protagonitzat una de les bodes del 2019. Fa molts anys que estan junts, però enguany han decidit segellar una relació molt consolidada en una boda multitudinària a Mallorca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Rosa Clará (@rosa_clara) el

La dona del tenista sempre s’ha mantingut allunyada del focus mediàtic que recau a sobre d’ella. No ha concedit declaracions a cap mitjà ni ha venut cap exclusiva parlant de la seva relació. En un segon pla sempre, el que agrada molt als seus seguidors.

Ara bé, aquesta setmana això ha canviat perquè ha aparegut per primer cop a la televisió. On? A ‘Masterchef’, perquè el programa s’ha traslladat fins a Mallorca durant l’estrena de la nova edició de nens. I què hi feien a l’illa? Visitar la fundació de Rafa Nadal a Manacor, on els esperava el tenista i la seva dona. 

L’aparició de Mery Perelló va sorprendre molt, però la vam poder veure asseguda a taula tastant els plats que havien preparat els nens per als seus sogres. Fins i tot va atrevir-se a parlar una miqueta davant de càmera: “A la fundació treballem en tres àmbits. El primer és l’àrea d’integració social, després tenim l’atenció a joves amb discapacitat intel·lectual amb l’esport i després promocionem el talent per a joves espanyols que practiquen l’esport d’alt rendiment però que no volen deixar l’educació”. 

Mery Perelló apareix a 'Masterchef' TVE

Mery Perelló apareix a ‘Masterchef’ / TVE

I de fer promoció de la seva feina, a fer una confessió: “És increïble que uns nens tan petits puguin cuinar d’aquesta manera. Jo no sóc gens de cuinar, així que em sembla encara més increïble”. Serà aquest el primer pas en una relació més propera amb la premsa? O simplement quedarà en anècdota?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa