El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafa Nadal i Xisca blinden la boda per terra i aire
  • CA

Rafa Nadal i Xisca Perelló estan a pocs dies de convertir-se en marit i muller. La boda del tenista i la seva xicota de tota la vida tindrà lloc a Mallorca, en un castell anomenat La Fortalesa. Situat en un dels racons més macos -i prestigiosos- de l’illa, es tracta de l’espai idoni per ajudar-los a evitar la feina dels paparazzi.

El diari ‘Última Hora‘ informa avui de més detalls sobre una cerimònia que estan organitzant sota la més estricta discreció. Mai no han estat una parella que destaqués per parlar sobre la seva vida privada, més aviat tot el contrari. I és per això que no sobta que no tinguin previst parlar sobre l’enllaç.

Rafa Nadal i Xisca Perelló / Europa Press

Però no només això, sinó que estarien posant tots els seus esforços en blindar la boda a més no poder. La primera manera: els convidats arribaran al castell en autobús, així evitaran els controls de seguretat de la finca. Tots entraran per l’aeròdrom militar, bàsicament per evitar que els fotògrafs que es congreguin a la porta principal pugui veure els convidats. De fet, s’haurien arribat a plantejar demanar que drons i aeronaus no puguin sobrevolar la zona.

Els nuvis i els familiars dormiran junts la nit anterior, mentre que els amics dormiran a hotels de la zona de Formentor. En total són 350 persones, entre les quals hi haurà noms molt coneguts. Si aniran polítics, encara no ha transcendit, però sí que es veuran els reis emèrits amb qui mantenen una bona relació. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayer recibimos una visita muy especial. Gracias majestades ?? #royals

Una publicación compartida de Rafa Nadal (@rafaelnadal) el

A més a més, com és habitual en aquest tipus de bodes de famosos, els treballadors que participin en la boda hauran de signar un contracte de confidencialitat. Una altra mesura per evitar que surti a la llum detalls i fotografies sobre la boda. Caldrà veure si ho aconseguiran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa