El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els reis Joan Carles i Sofia, convidats a la boda de Rafa Nadal
  • CA

Rafa Nadal i Xisca es donaran el ‘sí, vull’ el proper 19 d’octubre. L’escenari no podia ser un altre que Mallorca, concretament a Pollença. La parella ha escollit una mansió construïda sobre les ruïnes d’un castell del segle XII. Espectacular és poc, però era important escollir una finca maca i gran per acollir els 500 convidats que tenen previstos tenir.

Després de quinze anys de relació, la discreta parella formalitzarà la seva unió en una boda que tindrà entre els convidats la presència destacada dels reis emèrits. És de sobres coneguda la bona relació que mantenen el rei Joan Carles i el tenista, així com amb la reina Sofia. De fet, fa poc que els vam veure junts en una imatge que evidencia que segueixen molt units.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayer recibimos una visita muy especial. Gracias majestades  #royals

Una publicación compartida de Rafa Nadal (@rafaelnadal) el

Rafael Nadal, Sofia i Joan Carles

Rafael Nadal, Sofia i Joan Carles / Europa Press

A poc a poc es van filtrant més detalls d’una boda que acapararà un munt de titulars. Se celebrarà al migdia, amb la cerimònia dins de la mateixa finca del convit. 

Un dels secrets millors guardats? El vestit de la núvia, com acostuma a passar. De moment només se sap que ha escollit la marca Cortana, que tindrà l’honor de vestir Xisca en un dels dies més macos de la seva vida. Es tracta d’una firma fundada per Rosa Esteva el 2001, amb segell mallorquí com no podia ser d’una altra manera. De línia molt clàssica, amb vestits tradicionals i romàntics però senzills alhora.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Cortana 2019 bridal collection Available in our stores in Barcelona, Madrid, Palma and from a selection of international boutiques. ? Book your appointment: ? Madrid: 915 754 219 [email protected]? Barcelona: 934 872 070 [email protected]? Palma: 971 712 023 [email protected]

Una publicación compartida de Cortana Bridal Collection (@cortanabrides) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Cortana Bridal Collection (@cortanabrides) el

Serà la boda de la tardor, la qual ja s’espera amb moltes ganes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa