Rafa Nadal ajuda en les tasques de neteja després de les inundacions a Mallorca

Rafa Nadal
Rafa Nadal | Europa Press

El tennista mallorquí Rafa Nadal s'ha sumat a les feines de neteja després de les inundacions produïdes aquest dimecres al Llevant de la illa de Mallorca, que han afectat sobretot a la població de Sant Llorenç des Cardassar, i que han causat 10 víctimes mortals. Nadal, que va estar acompanyat del seu fisioterapeuta Rafael Maymó, va ajudar a la retirada de runes i fang en diversos habitatges afectats i també va estar parlant i donant ànims als veïns de la zona. El número u del món del tennis va mostrar la seva disposició absoluta.


  

  

A més, el de Manacor ha ofert a les víctimes de les inundacions, les habitacions de les seves instal·lacions en l'acadèmia que porta el seu nom. "Les nostres més sinceres condolences als familiars dels morts per les inundacions de Sant Llorenç", va indicar l'Acadèmia de Nadal en el seu compte oficial de 'Twitter'. "Avui tornem a oferir les habitacions del Rafa Nadal 'SportsCentre' i de l'Acadèmia per a tots els afectats que necessitin allotjament", afegeix en el seu comunicat. Nadal viu a Manacor, a molt pocs quilòmetres de la zona afectada per les inundacions.

 
Comentaris
lleidatà
NO se perquè em recorda les senyores enjoiades que postulaven pel Domund.
jordi
a ver si aprendéis los separatistas....si os acercarais algo a rafa no existiría el separatismo excluyente
Xurriaca Pallaresa
Les bones accions no és publiciten, car poc o molt perden el valor i la noblesa, que comporta fer-les en l'anonimat amb què ho fan, tants i tants milers de persones a tot el Món.
gepeto
A veure si se us pega alguna cosa del gran Rafa ell no necessita publicitat i vosaltres si amargats i campions de la mentida..
Tal com raja
Rafa Nadal i moltíssimes persones més. Potser Rafa Nadal només ha posat pe la foto. "Faci cara de preocupat", li hauran dit. I ja és el salvador i el bo de la pel·lícula.
De Ponent
La persona que ho fa de cor, i per ajudar als demès, no nessesita cap fotografía. Ra Fa ho portes escrit al fron ETS UN EGOCENTRIC, I INCAPAÇ D'AJUDAR A LA GENT.
Ramses
No crec q ell vagi avisar la prensa de que anaba a.... son els seus veïna, segur hi té amics i familiara a la població.... qui si va avisar de que hi anaba va ser pedro sanchez, vestit de etiqueta i de estreno

envia el comentari