El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ traeix un dels seus col·laboradors: “Ha estat infidel i tenim proves”
  • CA

Sálvame no et pots refiar ni tan sols de la teva ombra. El programa no té cap mena de mirament a l’hora de destapar informacions compromeses dels seus col·laboradors. Tots ells són conscients que, davant la mínima possibilitat de crear espectacle, trepitjaran a qui faci falta. L’últim perjudicat ha estat Rafa Mora, que ha patit un engany en el seu propi programa. 

Fa unes setmanes van deixar caure que el col·laborador podria haver enganyat a la seva parella, però ell ho va negar taxativament. Quan semblava que s’havien oblidat del tema, han emès una conversa que hauria mantingut amb la presumpta amant. 

“Un dels col·laboradors d’aquesta tarda li ha estat infidel a la seva parella i tenim proves”, repetien una vegada i una altra des del programa. Tots negaven estar nerviosos excepte Rafa, que reconeixia que creia que s’estaven referint a ell: “Avui no era el meu torn, no em tocava venir a treballar… I m’han trucat perquè vingués. Espero no marxar amb mal sabor de boca”. Finalment es confirmava la seva teoria: “Rafa Mora és l’infidel“.

Rafa Mora, desemmascarat pel seu propi programa / Telecinco

Ell ha tornat a negar aquesta informació. “Sempre em toca a mi, no ho entenc. Ja us dic que és mentida“, repetia bastant molest. “Si us referiu a la infidelitat de la qual vam parlar el mes passat, ja vaig dir que només havien estat quatre petons amb una cambrera i que jo encara no estava sortint formalment amb Macarena”. El programa ha anat més enllà i han emès una conversa amb la presumpta amant: “Vaig conèixer la seva família, em deixava el cotxe i, fins i tot, vam buscar casa a Madrid per viure junts. Quan vaig saber que ell estava sortint amb Macarena alhora, vaig apartar-me”.

Un relat que contradiu totalment la versió del col·laborador, que s’ha mostrat molt sorprès: “M’ha molestat, no m’ho esperava d’aquesta noia perquè en tenia un bon record. Igualment, Macarena entendrà que això va passar fa sis anys. Potser la vaig marcar jo més a ella que ella a mi. No vam tenir res, tot el que ha explicat és mentida. Però et desitjo sort, noia”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa