Rafa Mora i Macarena es casaran a l’estiu

La parella dona una entrevista a la revista ‘Lecturas’ on explica tots els seus plans de futur

Rafa Mora i Macarena fa pocs mesos que han estrenat nou domicili: es tracta d’un fantàstic dúplex situat en una bona urbanització al nord de Madrid. Ara han donat una exclusiva a la revista ‘Lecturas’ on obren les portes de la seva nova casa, i asseguren que volen tenir fills quan ella acabi la carrera de Pedagogia.

“Tenim piscina comunitària, pàdel i un parc. A casa, tenim una terrasseta d’uns 40 m² i vestidor. Sempre hem somiat amb tenir un vestidor!”, expliquen tots dos a la revista. Per la nova casa paguen 1.650 euros al mes. L’impressionant dúplex que comparteix la parella té quatre habitacions, una d’elles té un llit de nen que els ha despertat l’instint maternal i ja pensen a formar una família. “En un futur pròxim… Estem esperant una mica a que Macarena acabi Pedagogia; li queda un any“, confessa Rafa Mora, tímid, però entusiasmat en imaginar-se com a pare.

De fet, el tertulià, que acaba de començar la carrera de Periodisme, ‘correria’ molt més i fins i tot afirma: “Valorem molt que a la urbanització hi hagi una escola bilingüe”. Però el més important és que la parella anuncia que es casarà a l’estiu d’aquest 2021, si la pandèmia ho permet. “Amb carrossa de Cenicienta i tot”, exclama Macarena.

Nou comentari