El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Quique San Francisco després de més de 40 dies a l’UCI
  • CA

Quique San Francisco ha mort aquest dilluns als 65 anys, després de més de 40 dies ingressat a l’UCI per culpa d’una pneumònia bilateral necròtica. L’actor parlava amb els mitjans fa pocs dies, quan reconeixia que estava molt dèbil per culpa d’un cep bacterià que estava afectant la seva sang i el ronyó: “Han estat unes setmanes duríssimes, no puc caminar i tinc el respirador al meu costat”, deia. El seu entorn s’esperava el pitjor, una mala notícia que desgraciadament ha acabat sent tràgica.

Fonts properes al mític intèrpret així ho confirmen a la revista ¡Hola!, l’última que va poder parlar amb ell. Amb una carrera llarga i exitosa, l’humorista va triomfar gràcies al seu paper a El club de la comedia i nombrosos papers a diferents sèries de televisió.

Sempre molt discret pel que fa a la seva vida privada, la relació més coneguda que va tenir va ser amb Rosario Flores. Se sap que no tenia fills i que va lluitar durant molts anys contra una drogoaddicció molt forta. Són molts els famosos que han omplert la xarxa de missatges de condols cap al còmic, molt estimat entre les cares televisives.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa