El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Quique San Francisco, 40 dies a l’UCI: “Encara no puc caminar i necessito respirador”
  • CA

Quique San Francisco segueix ingressat a l’UCI 40 dies després. L’actor va acudir a urgències per una pneumònia bilateral necròtica que va preocupar molt el seu entorn, un cop molt dur que encara li impedeix pujar a planta. Ell mateix ha parlat amb la revista ¡Hola! i confirma com es troba: “Ja em trobo fora de perill i em sento amb més forces i ànims, però encara no estic prou bé com per sortir de l’UCI”.

“Un amic em va portar a l’hospital i van veure que la pneumònia estava complicant-se per culpa d’un cep bacterià que m’estava afectant la sang i el ronyó. Encara estic dèbil, han estat unes setmanes duríssimes… Encara no puc caminar i el respirador sempre és al meu costat”, reconeix.

L’estan tractant amb uns antibiòtics molt forts, el que espera que l’ajudi a recuperar-se aviat. De moment, però, està esperant resultats: “M’han fet més cultius per veure com estan evolucionant els pulmons. Estic desesperat per sortir d’aquí“.

Quique San Francisco a 'Mi casa es la tuya' / Telecinco
Quique San Francisco a ‘Mi casa es la tuya’ / Telecinco

Unes setmanes complicades que han paralitzat tots els seus projectes professionals. De moment cal esperar i agafar forces per poder sortir de l’hospital com més aviat millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa