Quique San Francisco, molt criticat per defensar Joan Carles públicament

L'actor i humorista ha assegurat que el Borbó ha aconseguit "milers i milers de llocs de feina" als espanyols

Quique San Francisco ha reaparegut a televisió de la mà de Cristina Pardo, que l’ha entrevista en el seu programa de La Sexta. L’actor i humorista s’ha mostrat més seriós que mai, enfadat amb els polítics per la seva gestió de la pandèmia. Un dels més perjudicats ha estat Fernando Simón, de qui ha assegurat que no es fia “ni un pèl”: “A Fernando Simón li diuen Pinocho perquè diuen que menteix molt, el que jo no sé… Però no em fio d’ell. Cada vegada que veig una notícia, després no correspon amb la realitat. Hi ha molta incertesa i una gran càrrega d’informació amb la qual no arribem a res, el que és encara pitjor”.

Considera que la gestió que ha fet el govern ha estat “espantosament dolenta”, especialment si la comparem amb la d’altres països: “Després dius… Què cony passa aquí? Estem en mans del Senyor… Ara bé, també és cert que no sabem si una altra persona ho hauria fet millor que Pedro Sánchez”. Sobre Pablo Iglesias ha dit que no volia parlar, però sí que ho ha fet d’Isabel Díaz Ayuso: “Em cau bé, però no sé què podrà fer aquesta dona. És esperançador que digui que no es pot tancar tot, però potser no té raó”.

 

 

El principal problema, segons l’humorista, és que els polítics han convertit el Congrés en una olla de pressió: “És una pena. Tenir un Congrés perquè un li digui a un altre que ho ha fet molt malament… Hauria d’estar per solucionar les coses. A mi, com a espanyol, el que m’agradaria és veure’ls discutir per solucionar les coses. Tinc la sensació que tenim uns polítics obsessionats en aferrar-se al poder, sense pensar en les conseqüències que això té. No tenen amor cap al seu país, només tenen amor cap als seus interessos i això és perillós. Tenien una absència d’empatia absoluta i viuen en una altra òrbita. Les perspectives econòmiques, per això, són terribles. Travessem una mena de guerra o encara pitjor, amb un enemic que no saps ni com afrontar-ho. Tenim un enemic impressionant”. 

La part més polèmica del seu discurs, però, arribava amb una defensa a Joan Carles I molt inesperada: “Gràcies al rei, aquest país ha tingut milers i milers de llocs de feina i han pogut viure famílies”. Ràpidament Twitter s’omplia de crítiques ferotges cap a ell, incrèduls davant aquestes paraules: “Potser haurem d’anomenar Joan Carles ministre de treball…”, “Aquest home ha perdut el cap”, “L’acudit del dia” o d’altres més cruels en els quals destaquen l’afició per a la beguda del còmic: “Ho dius seriosament o t’havies pres unes copes abans?”. 

Nou comentari