El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quique San Francisco, contra el govern espanyol: “Una gestió vergonyosa”
  • CA

L’actor Quique San Francisco ha participat aquest diumenge a ‘Liarla Pardo’, en el qual ha comentat com està vivint el seu confinament durant la pandèmia del coronavirus. Ha seguit l’exemple d’altres famosos i ha opinat sobre la gestió que està gent el govern de la crisi, uns comentaris bastant crítics.

És vergonyós que el president del Govern ho sabés des de gener i va autoritzar cent i escaig manifestacions lamentables. Aquest tipus de persones que han dit que ens donaran igualtat, jo crec que el que faran és empobrir-nos a tots per igual. Resulta que no tenien previst això, quan els havien avisat des de gener i han seguit convocant manifestacions. Tenim un quadre polític que no tinc paraules per descriure’l”, va continuar visiblement enfadat.

Una connexió en directe des de l’hotel que està sent l’escenari del seu confinament. “Estic content amb la gent amb qui estic. Aquest país necessita tenir collons i capacitat de patiment. El que vull deixar clar és que espero que aquesta situació ens serveixi per adonar-nos de l’espectre polític que ens governa, que és una cosa terrible. Que marxin tots i que entri gent preparada i amb estudis. M’agrada que em donin pel cul amb estudis”.

Quique San Francisco /  La Sexta

“Hem d’agrair al poble espanyol, que no als polítics, perquè estic orgullosíssim de les persones, a la Guàrdia Civil i el senyor Amancio Ortega i tota la gent que està posant de la seva part perquè tots sortim d’això”, prosseguia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa