El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El membre de la família Pantoja que no va anar a la missa homenatge a Ana Martín a Cantora
  • CA

Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja, va morir la setmana passada després d’anys malalta. El cos sense vida de la dona va ser incinerat, però la cantant no va sortir de la seva casa, de Cantora, per donar l’últim adéu a la seva mare. En canvi, aquest cap de setmana s’ha celebrat a la mateixa finca una missa homenatge a la que també va ser àvia de Kiko Rivera, Anabel Pantoja i Isa Pantoja. Però hi va haver una absència molt destacada…

En la missa hi eren Isabel Pantoja, Anabel Pantoja, Isa Pantoja, i més membres de la família. Però qui no hi va assistir va ser Kiko Rivera! El que es desconeix és el motiu pel qual el DJ no hi va anar: no se sap si es que no va ser convidat o si va ser ell qui va declinar assistir-hi. Teòricament, s’estaria produint aquests dies una reconciliació entre Kiko i la seva mare, després de més d’un any i mig sense veure’s ni parlar-se.

Kiko Rivera

Però és possible que Kiko Rivera no hagi volgut trobar-se amb la seva cosina Anabel, ja que aquest mateix dilluns ha sortit una entrevista del DJ on carrega durament contra ella. Segons va avançar el programa ‘Viva la vida’, Kiko creu que la seva cosina ha ficat zitzània durant aquests mesos en la relació entre ell i la seva mare, en comptes d’ajudar a la reconciliació.

A més, també creu que Anabel li va informar malament conscientment de l’hora d’incineració de la seva àvia, i l’acusa d’estar més centrada en el seu casament i en l’exclusiva que va donar a la revista ‘Hola’ que en cap altra cosa -com la mort de la seva àvia-.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa