Teresa Rivera s’ha assegut per primera vegada en el plató de ‘Sálvame’ després de la seva trobada amb el seu fill Canales Rivera a la casa de ‘Secret Story’ i de veure les confessions que aquest va fer a ‘La línia de la vida’. Després de parlar de molts dels temes de la seva vida, s’ha obert en canal i ha explicat que l’última vegada que va estar a Cantora va ser en el bateig de Kiko Rivera, dia que no va ser feliç per a ella perquè va passar alguna cosa, però no ha volgut donar el motiu. Un fet que sí que ha volgut explicar la periodista María Patió: “La família d’Isabel Pantoja considerava que Kiko era seu perquè era el fill d’Isabel Pantoja. Ana, la mare d’Isabel no volia donar protagonisme a la família de Paquirri i va estar insolent”. Patiño ha revelat també què li va dir el torero a Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja: “Vigila, perquè la meva família és sagrada”. I ha recordat les paraules de Paquirri en aquest dia: “Estic fins a les pilotes d’alguns membres de la família de la meva dona”.

Teresa Rivera | Europa Press
Teresa Rivera | Europa Press

A més, Teresa Rivera ha aprofitat la visita a ‘Sálvame’ per a parlar sobre els Rivera i els dones, dels quals creu que “no se’n lliura cap”: “A tots els Rivera els agraden molt les dones”, ha explicat, afegint: “Els duren poc temps perquè es cansen, els agrada la llibertat, no els agrada estar agafats, són lliures d’esperit”. Assegurant que el seu germà Paquirri també era així, moment en el qual no ha volgut entrar a valorar la seva relació amb Isabel Pantoja, però sí ha mostrat la seva pena amb la poca relació amb Kiko Rivera: “Així ho van voler i vam haver d’acceptar-ho. Ha estat dur, trist, desesperat, de tot”.

Teresa revela que no ha pogut trobar-se amb Kiko Rivera i no sap encara per quin motiu, tot i que ha assegurat “que té una cosa que dir-li“, però que no la pot dir públicament.

Nou comentari