Què passarà amb Cantora després de la mort de la mare d’Isabel Pantoja?

Ana Martín ha mort als 90 anys a la finca que va comprar Paquirri

Feia temps que se sabia que Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja, es trobava en un delicat estat de salut. Però ha sigut aquest dimecres quan ha morts, als 90 anys d’edat. I una de les preguntes que s’està fent tothom és què passarà amb Cantora, la finca on fins ara vivia ella al costat d’Isabel Pantoja i del seu germà, Agustín Pantoja. Kiko Rivera va avisar fa mesos que, tot i que ell té una part de la propietat de Cantora, no tornaria a trepitjar la casa fins que la seva àvia morís.

“El dia que trepitgi Cantora serà quan la meva àvia ja no hi sigui”, va dir en una entrevista al ‘Deluxe’. És més, assegurava que ja s’havia acomiadat d’ella abans que esclatés la guerra familiar. Els plans del DJ són vendre la part de la seva finca, vulgui o no vulgui la seva mare, i no li importava que part de la seva família visqués allà. De fet, es va dir que Isabel Pantoja també tenia altres plans: deixar Cantora i marxar a l’estranger amb el seu germà una vegada que la seva mare morís.

Arran de les seves declaracions va sorgir el programa ‘Cantora, la herencia envenenada’, un espai en el qual Kiko va explicar que va signar un document l’any 2015 per a ajudar a la seva mare per la seva entrada a la presó, i acusava: “M’han enganyat i m’han robat sabent que ho estaven fent (…) No podré perdonar a la meva mare i el meu pare des d’on estigui, tampoc”.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja, a la final de ‘Supervivientes’ | Europa Press

De fet, Kiko va descobrir que la seva mare va hipotecar Cantora quan encara no s’havia fet efectiu el repartiment de l’herència: “La meva mare m’ha tingut hipotecat des que tinc dos anys (…) Tot i que jo no sóc deutor, la meva mare ha estat beneficiant-se d’un bé que era meu, una finca que quan el meu pare va morir era un conjunt de 9 finques i de les quals ara només n’hi ha 6. On són les altres tres?”, preguntava el DJ molt enfadat.

A més, fa molt poc que Kiko Rivera feia referència al seu conflicte familiar creant una marca pròpia: ‘Kantora is mine’ (‘Cantora és meva’). “Espero que us agradi i tingui una bonica acceptació per a anar millorant-la i fent més cosetes. Espero que la gaudiu tant com jo creant-la. Us estimo”, deia el DJ als seus seguidors de les xarxes socials en el moment de presentar la marca. Per això, ara la gran pregunta és: què passarà amb Cantora?

Nou comentari