Publiquen unes sorprenents fotos de Chelo García-Cortés menjant-se a petons la seva misteriosa xicota

Chelo García-Cortés vol convertir-se en el personatge del dia... Quan tothom parlava de la demanda que ha interposat a Rafa Mora, ara s'ha publicat la portada de 'Diez Minutos' que la té a ella com a protagonista. La revista ha aconseguit unes fotografies que molts persegueixen des de fa anys: la col·laboradora acompanyada de la seva xicota, Marta Roca.

 

 
Chelo García-Cortés
Chelo García-Cortés | Telecinco

 

 

S'ha parlat fins a l'avorriment de la relació que mantenen des de fa més de dues dècades, uns anys que no han estat prous perquè la periodista gallega en parli gaire. Gelosa de la seva intimitat, mai no ha volgut parlar sobre la seva vida privada. Els seus companys de 'Sálvame' han intentat que en donés detalls en infinitat d'ocasions, però no ho han aconseguit.

 

 

Què van fer per suplir aquesta fam de tafaneries sobre ella? Publicar, sense el consentiment de Chelo, unes imatges de la seva xicota mentre un càmera la perseguia pel carrer. Això no va fer gens de gràcia a la col·laboradora; com tampoc no li haurà agradat veure's sent protagonista de la portada d'una revista del cor.

 

 
Chelo García-Cortés i la seva parella
Chelo García-Cortés i la seva parella | Telecinco

 

 

Chelo i Marta Roca estarien vivint un dels seus moments més dolços, el que evidencien les fotografies que ara s'han filtrat. En elles apareixen ben tendres, menjant-se a petons a la platja de Castelldefels (el municipi en el qual resideixen. La revista assegura que van estar tota l'estona dedicant-se carícies i mirades passionals: "Petons, carícies, mostres d'estima... Les dues es complementen i es porten a la perfecció. Veure-les juntes és com veure dues adolescents perquè Chelo i Marta no han perdut la il·lusió dels primers temps i es mostren igual d'enamorades i apassionades que quan van començar a sortir fa 28 anys. Es van casar a una cerimònia civil el 2005. Viuen en un xalet i fan llargs passejos en els quals les acompanya la seva gosseta Maggy".

 

 

 

 

Ara s'està dient que Chelo hauria acceptat una sucosa oferta de Telecinco per participar a 'Supervivientes', el que suposaria que s'ha de separar de la dona durant tres mesos en marxar cap a Honduras: "Serà dur per elles el fet d'estar separades, però saben que és una cosa temporal. A més a més, li permetrà a Chelo pagar part del deute amb Hisenda. Així que la separació física val la pena". 

 

 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?