El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La princesa Elionor té parella, un dels nois més rics de la classe
  • CA

La princesa Elionor estaria vivint les primeres discussions d’adolescent amb els seus pares, ara quan està a prop de celebrar el seu 15è aniversari. El problema? Un noi de la seva classe, de qui estaria enamorada. Així ho assegura la premsa argentina, que treu a la llum que la Princesa podria haver trobat l’amor al costat d’un dels companys de la seva prestigiosa i exclusiva escola madrilenya.

De moment no s’ha filtrat la identitat del jove, però se sap que forma part d’una de les famílies més riques d’Espanya i que han començat una relació adolescent que no fa gens de gràcia als Reis. La reina Letícia hauria posat el crit en el cel, de fet: “Tenen constància de la relació i han mostrat la seva negativa. Però Elionor ha manifestat que seguirà sortint amb ell, el seu primer acte de rebel·lia”. 

“Els Reis no estan d’acord perquè consideren que encara és molt jove per fer aquest pas. A més a més consideren que s’ha de preparar a consciència per arribar a ser reina i que no pot distreure’s amb aquestes coses”, expliquen a Argentina.

La princesa Elionor Europa Press

La princesa Elionor / Europa Press

No volen que la relació es faci viral, per la qual cosa estarien intentant de tota manera que els paparazzi no aconsegueixin cap fotografia de la jove parella. De moment tots els fotògrafs s’han posat alerta gràcies a la informació argentina, que caldrà veure si és certa o no. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa